Icerige atla
Extraloob

Ksro ya İslam Irkı Geldi!İşte foto,işte link by m5100...

· 38 Yanıt · 6.6K görüntüleme
38 Yanıt
G
girip denemek lazım
D
dR.NooB ⭐ 19y
Sroya legend 8 gelecekde.. İslam ırkı gelecekte ohooo 🤤 😗 😁
B
belgther ⭐ 19y
bu resmi önceden görmüstüm. ps.
A
archer96 ⭐ 18y

http://pmang.sayclub.com/silkroad/silkroad_home.nwz

bu gercekten sitesi olabilir sro siteci qibi cok acaip derecede yavas 😁 😁
bu Ksro sitesimi ksro sitesiyse benim üyeliqim vardı en son update yaptıımda launcheri filan deqiştirdiler sekil filan yaptılar ama o updateden sonra bir daha ksroya giremedim 🤔 🤔
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Gelmesini İstiyorum :p
N
NoBLe ⭐ 19y
Sroya legend 8 gelecekde.. İslam ırkı gelecekte ohooo 🤤 😗 😁

bize legend 3 de rok geldi onlara 6 da (galiba ama bize legeng 4 de gelir islam)
C
Crown ⭐ 19y
Gerçekse eğer googleda yada başka yerlerde elbet resimleri vardır.
N
gelsin gelsin xD
J
Journalist ⭐ 19y
çançinçon bir site meb meslek okullarında çince öğretmeye başlıycakmış öğrenirsem ne yazdığını söylerim 😆
R
RiqueLme ⭐ 19y
çançinçon bir site meb meslek okullarında çince öğretmeye başlıycakmış öğrenirsem ne yazdığını söylerim 😆

hehe demekki türkiye çin malı kullanıo çince ögretceklerine göre ^^ 👴
H
H@K@NCH3SS ⭐ 18y
bi fikrim yok

ama

bu resmi önceden görmüstüm. ps.

denmiş
K
KinqBladeR ⭐ 18y
onlarda 7 bizde 3 daha onlara 8 geldi 9 gelince bize 4. gelecek yane onlara 2 3 bize 1 legend gelio bu demek oluoki islam gelince onlara bize de en fazla 1 ay sora gelecek 😊 zaten map yüklendi bile mapdan aşa tarafa bakarsanız görürsünüz map bile hazır sadece charlar kaldı yakındır !!
S
skoparak ⭐ 19y
korea islam ırkı filan gelmedi.Bu resim joymax ın gelecek olan islam ırkını tanıtmak amacıyla yapılan 1 kaç resimden birisi.
N
nuh_2009 ⭐ 19y
ben gecen hafta youtubede bı video ızledım eger bulursam sıze lınkverırım orda gordum ama adama sadece yaratıkları video cekmıs yaratıklar da eskı mısır mıtoloojık yaratıklarıydı vede cok guzel gozukuyodular
F
Firebender ⭐ 18y
yalan , sacma vs... 😄
I
isildur ⭐ 18y
ben daha gormedım korede arap simdi girecem koredeki eskı ıd lerinı cevıremeyenler vatandaşlık nosunu yazdıgınız sayfayı yada o noyu bulun transferinizi yapalım bız yaptık
M
Misproject ⭐ 19y
resim 50 kere verildi lakin hiç arapların skilleri ile ilgili resim yoq
Advance
Advance ⭐ 18y
arablar felan yok ksro oynayan o kadar kişi var o sadece tanıtım amaçlı yapılmış
A
addIcFb ⭐ 19y
Gelsin Bende Tekrar Başlıyım xP

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: