su ınt de kı ısro botlarını uygulayamazmıyızkı
Ya bu Ksro ya bi bot uyduramazmıyız!
· 16 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Evet bizde bu Cvpı Beklioruz
:D:
uygulayamazsın . yapabilceğin tek şey auto select inject + mc ile distance ayarlamak tek çaren bu ama MC yok ki autoselectle distance ayaralyalm ㅡ.ㅡ

isrodan kaçıp ksroda oynamamızın en büyük sebeplerinden biri bot değilmiydi, ksroda bile bot arıyoruz... oynadıgım guıldde bı adam var 94 level, 2 senede yapmıs botsuz, o yapabiliyorsa biz niye yapamayalım ki, sonuçta bir oyun bu aşırı hırs yapmaya hiç gerek yok
isrodan kaçıp ksroda oynamamızın en büyük sebeplerinden biri bot değilmiydi, ksroda bile bot arıyoruz... oynadıgım guıldde bı adam var 94 level, 2 senede yapmıs botsuz, o yapabiliyorsa biz niye yapamayalım ki, sonuçta bir oyun bu aşırı hırs yapmaya hiç gerek yok
94LV türk mü ? Shakuna mı adı ?

gerçekten bi bot olsa çok güzel olacak ingilizce isimli birisinde gördüm bot vardı çok hızlıydı ve saatlerce aynı skillerle kasıldı orda :S sonra polonyalılardada var sanırım
gerçekten bi bot olsa çok güzel olacak ingilizce isimli birisinde gördüm bot vardı çok hızlıydı ve saatlerce aynı skillerle kasıldı orda :S sonra polonyalılardada var sanırım
Auto Select o ~_^

auto select te olsa bot varmı? onun linklerini paylaşabilirmisin?
evet türk shakuna.....
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
beyler şu auto select olsada yeter bana nasıl yapıldığını anlatan bir site varsa bana ömden söyleyebilirmi
evet türk shakuna.....
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Arkadaşım bunlar paralı bot BotSmallın $50 Diye biliyorum

bende bugün yanlışlıkla downhanga gittimde botlardan başka kimse yok 😄
S
sonkahraman9
⭐ 18y
shakuna 98 oldu beyler 😄 bizim guildin masterı adam 100olcak 😄
shakunayı tebrik ederim....
chinesse char açtım bi bakalım neler oluyo diye, janganda ne manyang kesilecek yer var nede yeova aynı isro gibi gold bot dolu heryer... en iyisi boş olan serverlardan birine geçmek, millet oralarıda doldurmadan belki biryere gelirim.....
chinesse char açtım bi bakalım neler oluyo diye, janganda ne manyang kesilecek yer var nede yeova aynı isro gibi gold bot dolu heryer... en iyisi boş olan serverlardan birine geçmek, millet oralarıda doldurmadan belki biryere gelirim.....
Shakuna 99 lvl oldu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap