Icerige atla
Extraloob

Ksro ya image codu yazıp kaç dakkada giriyorsunuz?

· 15 Yanıt · 2.2K görüntüleme
L
lordcen OP ⭐ 17y
Arkadaşlar kkusura bakmayın gereksiz konu gibi gözüksede siz ksro ya girerken image code yi yazmak nekadar zamanınızı alıyor zormu yazmak kolaymı eyer kolaysa gelmeyi düşünüyom şidmiden saolun
15 Yanıt
T
TwiLighT ⭐ 18y
korece image code'u girmek için yardımcı programlar var. lakin ingilizceye çevirirseniz daha kolay olur. ilgili topic:

viewtopic.php?f=314&t=140594
L
lordcen OP ⭐ 17y
korece image code'u girmek için yardımcı programlar var. lakin ingilizceye çevirirseniz daha kolay olur. ilgili topic:

viewtopic.php?f=314&t=140594

oyunu ingilizceye çevirisem negibi yardımı olur mesela image code inglizce gelirmi?
T
TwiLighT ⭐ 18y
evet. image code ingilizce olur. oyundaki terimler ingilizce olur vs. birçok artısı var yani 😊
R
RecLast ⭐ 18y
yanlış bilgi image kod hiç bi zaman ingilizce olmas. yazmak pek zor deil sana bi link veriyim ilk başlar yanlış bile yazarsın ama zamanla bakmadan bile yazmaya başlarsın ben normal ingilizce kod gibi hemen giriyorum...

Link; viewtopic.php?f=314&t=136560&p=1548858#p1548858
L
lordcen OP ⭐ 17y
Link yok kardes
R
RecLast ⭐ 18y
link var 😊
E
Exa ⭐ 17y
dolu mu serverlar ?
B
Bursali58 ⭐ 17y
Ksro Bomboş Oluyo Ama Pek Kasan Yok Gib Gedli Bana
F
fesat ⭐ 17y
ya su ingilizce media nin linkini verin idirek benim pc cevirmiyo ingilizceye xdxd
M
milestone ⭐ 17y
başlayalı bi 15 gün oldu şuan tekte giriyorum, kore klavyesinin olduğu resme çok nadir bakıyorum artık, öğrendik koreceyi be
R
Rhea ⭐ 19y
İmage kodu yazmam 15 saniyemi alıyor ☕
C
cyclone ⭐ 19y
her zaman tek atıyorum neredeyse =)
D
Default ⭐ 17y
Neredeyseyi anlayamadım ben hiç 2 attığımı hatırlamıyorum. Adam gibi bi image code çıkarsa max 30 sn kadar falan sürüyo =) Çok karışık birşey çıkarsa direk enter yada re-open 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
İmage kodu yazmam 15 saniyemi alıyor ☕

10 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: