Icerige atla
Extraloob

KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap,monsters,10 DegreS 100 lvluniq

· 129 Replies · 15K views · Page 2 / 7
Replies
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
o imbue ile sosun değerinde vurur diyosunda imbueler str adamlar için fark etmiyor öünki mag mesela 80 lvl bi glavierle soul çak 5 k çakıyosa tekte imbueli 5,300 fazla bişi deil yani int leriçin sosun olabilir o ayrı:D
D
Shocked süper Shocked da ömrümüz farmla geçecek Shocked
C
Creatoria ⭐ 19y
hehe cok şey istiyom ama şu lv90-100 arası mobların da fotoları koysan da görsek Very Happy
D
DeadSpirit ⭐ 19y
verdiğin trainer da sonunda cıkan yaratık 105 lvl unique Cool
K
kaplumbağaya benzeyen yaratık devilbugların ordaki fosilleşmişler kalıntılar değil mi
ve eline sağlık güzel yapmışsın Very Happy
S
SaiJeva ⭐ 19y
hayır o devil bugların yuvasıydı sadece bu onlara benzeyen bir uniqe yaratık
P
Presence ⭐ 19y
güsel eline salık

ya bu imzanı nasıl yaptın hihihihi hay amma güldüm he karnıma arılar girdi hihihihihi

senforuma yazı yapma yada imzanı değiştir konuya bakçam yerde imzana bakıp gülüom muhahahaha Very HappyDDDD

foruma yazı yazma derken yanlış anlama
S
SaiJeva ⭐ 19y

güsel eline salık

ya bu imzanı nasıl yaptın hihihihi hay amma güldüm he karnıma arılar girdi hihihihihi

senforuma yazı yapma yada imzanı değiştir konuya bakçam yerde imzana bakıp gülüom muhahahaha Very HappyDDDD

foruma yazı yazma derken yanlış anlama

valla kendim yaptım desem yalan olur sadece fırlama bir arkadaşım var kulakları cınlasın ondan aldım nasıl ama güzel imza değilmi ne kadarda benziyolar
S
100 Lv Unique Snake Quenn Sanırım Yanlı$ Hatırlamıyorsam :S
S
SaiJeva ⭐ 19y
100 lvl de bir tanene sanırım 5 tane uniq yaratık var
N
Nervous_ ⭐ 19y
oo superlermıs:d
T
Torquel ⭐ 19y

son gösterilen chiniese itemler 9th detective

zati direk 100 gelmez 90 gelir dicem ama bu sefer belki direk 100 getirirler 10ar10ar az oluyor anlamsız oluyor bu görseller de sro nun magazin dergisinden düzenli olarak tasarımlarının yayınlandığı dergidir.

hacım chinese itemler böyle deil... glavie ile shield cok benzior ama bunlar deil... Twisted Evil
Lv140 gelsn beklıorz çünkü bu silkroadın altyapısı 140a kadar Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

135e kdr galbia ama
T
Torquel ⭐ 19y

100 Lv Unique Snake Quenn Sanırım Yanlı$ Hatırlamıyorsam :S

ewt o guzel ama tehlikeli olan karııı
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
cok guzel karı ya offff Twisted Evil
T
Tweaked ⭐ 19y
Guzel unıqler fılan cave guzelmıs beklıyoruz 😊
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
super olmusss
R
slm bana imza hazırlaya bilirmisin üzerinde ReD_DewiL_TR yazarsa daha iyi olur lütfen
_
_TeZcAn_ ⭐ 19y
güzel manyakmış glavieler manyak bişey şu europa olmasa silkroad dahada güzl olcak extraokk
A
AspavA ⭐ 19y
eyvallah güzel paylaşım olmuş

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: