araştırdım buldum arkadaşlar ksroya 100 lvl cap i geliyor bununla beraber 10 degre itemler yeni kasma bölgesi yeni skiller itemler ve yeni uniq geliyor
kasma alanı janganda açık olmayan cave olucak chin tombaki.
ps hem genel bölümüne hem bu bölüme açıcam bu topicten bu kadar uraşıcam bari herkes görsün^^
http://www.youtube.com/watch?v=62OxRNsZmMc buda trainer
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap 10 degre items 100 lvlmonsterS
· 14 Yanıt · 4.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
güzel paylaşım ancak ben su 100lwl capını merak ettim baya onuda koyabilir misin ? Twisted Evil
S
StarkDrache
⭐ 19y
saolasın güzel paylaşmda 10dg itemlerden birşey anlamadım Mr. Green
biz daha legend 1 deiz 7 gelene kadr en az 2 sene gecer:D adamlar legend 7de oynarken bızde daha legend bıle yoktu Very Happy:D:D:D
çok guzel
ama biz yine bekliyecez Mr. Green
ama biz yine bekliyecez Mr. Green
Babacm bu gelene kdr benım cocugum olur bide uniq rocu koymamıssın en buyuk 100 lwl olayı
biz daha legend 1 deiz 7 gelene kadr en az 2 sene gecer:D adamlar legend 7de oynarken bızde daha legend bıle yoktu Very Happy:D:D:D
aynen katlıyorum adam para kazanmak için herşeyi çok ağırdan alıyor ve meraklandırıyor Laughing Mr. Green
T
tRaNqu1L_Tr
⭐ 19y
bunları görmeye ömrümüz yetermi acaba ? Evil or Very Mad
offf 10d bow la spear süper adamlarda silah yapmayı ii biliyo göz alıcı
Bizim chinese yalan oldu desene.. her yere europe yi sıkıştırmışlar Very Happy faylaşım icin saol eline saglık..
bowa hayran kaldım o nasıl bi silah yaw
S
SwitchBack
⭐ 19y
Bir topictede 10 dg itemler gösteriliyordu oraya yazdığım gibi bunu torunum görür artık Razz
bizde legend2 onlarda 7 Shocked
bunlar zaten var chine sıroda beyler bize gelemsi sürer daha chine'liler köşe oldu adamalr 100 lvl yaptı bizimkiler 80 gerçi bne daha çok düşüğüm ama Very Happy elilerdeyim şuan 54 ama gidioz bakam :d
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap 10 degre items 100 lvlmonsterS KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap,monsters,10 DegreS 100 lvluniq 100 cap | only | ch new |10 dg | Pvp Event Ödül =100 TL | Mycenea 128 LvL Bard/Cleric Job lvl 100, 13D Legend Rare Set FB 6m SP Satılık 117 lvl Wariror - Cleric Char (13D NECKLACE - 3 PARÇA 11D LEGEND ACC - 101 Thief Job Lvl - 112 Fellow Pet - 100 cammon Job Set - 2 Ay Vip)