araştırdım buldum arkadaşlar ksroya 100 lvl cap i geliyor bununla beraber 10 degre itemler yeni kasma bölgesi yeni skiller itemler ve yeni uniq geliyor
kasma alanı janganda açık olmayan cave olucak chin tombaki.
http://www.youtube.com/watch?v=62OxRNsZmMc buda trainer
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap,monsters,10 DegreS 100 lvluniq
· 129 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor
129 Yanıt
eLLerine,kLavyene,emeğine sağLık resmLer süperr
son gösterilen chiniese itemler 9th detective
zati direk 100 gelmez 90 gelir dicem ama bu sefer belki direk 100 getirirler 10ar10ar az oluyor anlamsız oluyor bu görseller de sro nun magazin dergisinden düzenli olarak tasarımlarının yayınlandığı dergidir.
zati direk 100 gelmez 90 gelir dicem ama bu sefer belki direk 100 getirirler 10ar10ar az oluyor anlamsız oluyor bu görseller de sro nun magazin dergisinden düzenli olarak tasarımlarının yayınlandığı dergidir.
oyun 100 lvl olmaz büyük ihtimalle
bu bilgileri biliorum belki bilmeyenler var olabilir silkroadonline.nettede var aynıları
ama oradaki lvl 76 glavie ve sword beni mahvetti Twisted Evil
bu bilgileri biliorum belki bilmeyenler var olabilir silkroadonline.nettede var aynıları
ama oradaki lvl 76 glavie ve sword beni mahvetti Twisted Evil
yeni cave mükemmeeeeeellll,eskisi k*ç kadardı ks den kasamıoduk ama bu cave süper olmuş beah kocaman
ehuahahu Kev i seviyom çünki bizim okul Cool K ültür E ğitim V akfı Özel Lisesi
Cool
Cool
Ellerine sağlık.
Yeni cave bittim Shocked
Yeni cave bittim Shocked
ellerıne saglık tşkkurler paylasım ıcın
yalnız yenı harıtalara bıttım ya harıka
yalnız yenı harıtalara bıttım ya harıka
hacım chinese itemler böyle deil... glavie ile shield cok benzior ama bunlar deil... Twisted Evil
Lv140 gelsn beklıorz çünkü bu silkroadın altyapısı 140a kadar Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
son gösterilenler 10dg kahvekeyfi
9dg incelemeni tavsiye ederim.
yok ya bunlar 9dg değil ben 9ları biliyorum bunlar 10muş ilk defa gördüm ama glevie dehşetmiş Very Happy
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
tam benlık burdakı bow ve blade blade cok ateslı bow cok seksı gozukuo guzel bı cıft buıld olur Laughing
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
Adamlar çok güzel çizmişler bravo doğrusu.Şu 9 ları bir görsek te 10 u da artık kim bilir ne zaman.
gzl olmus hazırlayan arkadaşın elirine sağlık
Bow çok sexy olmuş ya hoş kaçtı vala:)güzel resimler teşkürler:) extraokk
bunlarda benden Twisted Evil
aşağıdaki el yakma sklindede dikkat edilmesi husu şu en sonuncu el yakmayı açmak için ne kadar istediğine bakın bir önceki ile karşılaştırın Shocked Shocked
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
aşağıdaki el yakma sklindede dikkat edilmesi husu şu en sonuncu el yakmayı açmak için ne kadar istediğine bakın bir önceki ile karşılaştırın Shocked Shocked
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
T
Turk_Knight
⭐ 19y
OOOOOO Buyulendim kahvekeyfi
bunlarda benden Twisted Evil
awww ömrümüz farmla geçicek herhalde bi el yakma için 61 k sp istiyor o ne yaw oha Shocked
ama değer baba baksana % oranı %40 fasla buda vuruşunu %40 artıracak demek onu açan adam elinde sosun varmış gibi vurur hele birde sosun varsa karşısında kimse duramaz adamlar boşuna kasmamış 8,5m sp yi bi bildikleri var demekki :?!!!
ama değer baba baksana % oranı %40 fasla buda vuruşunu %40 artıracak demek onu açan adam elinde sosun varmış gibi vurur hele birde sosun varsa karşısında kimse duramaz adamlar boşuna kasmamış 8,5m sp yi bi bildikleri var demekki :?!!!
o skili herkez acicagi icin bi fark yaratmaz Wink
ss ler harika ama 61 k sp tek skill icin olduguna gore 1 lvl up yapmak butun skillerle beraber 1 milyon sp yi bulur gibime geliyo Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap 10 degre items 100 lvlmonsterS KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap 10 degre items 100 lvlmonsterS 100 cap | only | ch new |10 dg | Pvp Event Ödül =100 TL | Satılık 117 lvl Wariror - Cleric Char (13D NECKLACE - 3 PARÇA 11D LEGEND ACC - 101 Thief Job Lvl - 112 Fellow Pet - 100 cammon Job Set - 2 Ay Vip) Satılık 117 lvl Wariror - Cleric Char (13D NECKLACE - 3 PARÇA 11D LEGEND ACC - 101 Thief Job Lvl - 112 Fellow Pet - 100 cammon Job Set - 2 Ay Vip)