Cok iyi miş perde
KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap,monsters,10 DegreS 100 lvluniq
· 129 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 5 / 7
Yanıtlar
B
BLaCK_FLeX
⭐ 18y
ne biçim glavie yhaw keske deiştirseler hiç güzel deil bu glavie :S:S
S
SeRSeR!_HaCKeR
⭐ 19y
yalan daha ne cabuk olacak 100 lwl yaratıgı
W
WingsOfWind
⭐ 19y
kıyafetler gittikçe kalınlaşıo yakında taşıyamıcak çarlar:D
P
proffessorr
⭐ 18y
bence ksro ya extarloob inceleme timi kuralım herkes aynı serverda kastımı belli bi lv sonra ksro bölümü açarız şahsen ben çok uzun zaman önce ksro ıd si edindiğim için sorun olmucak ama silk vb. alımı baya zor olcak hem orda(kore silkroad da )adamlar özellikle türklere çok iyi davranıo adam 3 lv 100 k verdi bana okçu açmıştım ayrıca orda normal srodan daha pahalı itemler(npc den alış pahalı satış ucuz kolay kasılmıo çok emek istio) hem bi süre sonra ayrıca ksroda aynı knight gibi ek anti bot yazlımı çalışmıo büyük ihtimalle tekte girionuz tekte olmasada max 5 te o da en yoğun saatte ama ben girdiğimde türkler yeni daha öğrenmeye başlamışlerdı ksro yu belki ondandır:D. Dediğim gibi modlar önderliğinde ksro da extraloob tim kurak guillde extraloob olur 😎 ayrıca koreceye başladım sökmeme az kaldı oynayanlara yardımcı olurum herkes bi partide oldumu hiçbir mob kolay yatıramaz bizi içimize bi full str alırız kalanı full int 5-6 ayda belli bi seviyeye geliriz hem yeni gelcek updateleri(onlar legent 7 de biz daha 3 teyiz en az 1 yıl önceden sitede yayınlarız nasıl updateler gelcek neler olcak) bence böyle bi tim kurmak updateler hakkında kesin bilgi sahibi olmamız demek(min 1 yıl önceden gideriz:D) sonra da bu neydi şu neydi diye uğraşmayız.Ama tek sorun var questler korece:D yani bilmek şart ama ilk 40 lv questleri okumamıza gerek yok standart oldukları için ezberden yaparız.40 lv olduktan sonrası çevirmeler benim, her questi çeviriz evelallah valla böyle bi tim varsa varlığını bilmeden yazdım çok özür ama yoksa böyle bi tim kurmakta yarar olduğunu düşünmekteyim.saygılarla proffessor(eskiden tek r li idi orjinali proffessor dür tamamiyle benim kullandığım bir nick fakat serverın değiştirilmesi sırasında hata oluştuğu için yenisini açtım)
bu 10 degreee blade yokmu hasta edıyo benı hastaaaaa:D
armor set manyak gelsinde ben bi arm-pro karma bi set yaparım daha anyak olur 😈
guzel olmus hacim ellerine saglik
AYY BUNLARI GORMEDEN OLMEM İNŞALLAH hayatımda asıq olamamıstım sımdı oldum 😳 😢
9d Bowu hiç sewmemiştim en azından 10 d çok güzeLmiş ELLerine sağLık Herkese koLay geLsin... :?!!
elllerine sağlık süper olmuşş
süper olmuş... crosbow çok hşuma gitti ?!!!!!!!
Y
youngster_burak
⭐ 18y
Süper ssler paylaşım için tşk
Cift build kasamazsın Baksna 90 geldi Halen 300 sp mastery 100 dede 300 Olursa halimiz Yass ama eular cosaro zaman
nasıl bulduysan bu resimleri mükemmel resimler demek Legen7 böyle olcak
oyun 100 lvl olmaz büyük ihtimalle
bu bilgileri biliorum belki bilmeyenler var olabilir silkroadonline.nettede var aynıları
ama oradaki lvl 76 glavie ve sword beni mahvetti 😈
Demekkı büyük konuşmamak lazım :D
C
CheckPoint
⭐ 19y
çok saol verdiğin yararlı bilgiler için
C
Can.Yilmaz
⭐ 19y
süper!
wallaha ben bi chin bLadeye bide eu heavy arMor itemlerine a$ıq oldm yemn ederm 😄
trainer bela bişi glavie 32 liğe benzior 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap 10 degre items 100 lvlmonsterS KSRO Legend 7 VII 100 lvl cap 10 degre items 100 lvlmonsterS 100 cap | only | ch new |10 dg | Pvp Event Ödül =100 TL | Satılık 117 lvl Wariror - Cleric Char (13D NECKLACE - 3 PARÇA 11D LEGEND ACC - 101 Thief Job Lvl - 112 Fellow Pet - 100 cammon Job Set - 2 Ay Vip) Satılık 117 lvl Wariror - Cleric Char (13D NECKLACE - 3 PARÇA 11D LEGEND ACC - 101 Thief Job Lvl - 112 Fellow Pet - 100 cammon Job Set - 2 Ay Vip)