kSro İngilizce Yapmak - Ayrıntılı , [ÇALIŞMIYOR]
· 66 Yanıt · 8.9K görüntüleme 0 okuyor
66 Yanıt
Resimleri kontrol edermisin bağzıları gözükmüyorda.
Hayır hepsi tam, alttaki resim yazılarına bakma sen.
Tamam sağol şimdi oyunu açıyorum bakalım olacakmı 😄
Ben oyunda değilim şuan, listede vardı sanırım adın ordan bakarım nickine 😄
Allllaaah Harbiden Oldu bunun için format bile attım sağol gerçekten oldu.Konu Sabitlensin Lütfen.Emeğe Saygı.
😊 Teşekkür ederim.
resimlere çaprazlamasına extraloob.com görselimizi koyarmısın.
/sabit.
/sabit.
Oynamıyorum ama ellerine sağlık 😊
kardes rar sifresi yanlis dio lutfen ing yapmam lazim yardim et
eline sağlık
Ps: verildi 3 4 kere 😄
Ps: verildi 3 4 kere 😄
Ekliyorum şimdi bi saniye.
Rar şifresi http:// olmadan arkadaşlar, birde glob.mod'um PS ile aram iyi değil beceremedim şu yazı işini 😄
PS: Hallettim ama çapraz olmadı neyse bişey olmaz 😄
PS: Hallettim ama çapraz olmadı neyse bişey olmaz 😄
Pehh Olmadi 😄 Tekrar Deniyorum Umarim Olur Olmazsa Yapan Hazir Ing MediaPk2 Sini Verebilir Mi Oluyorsa Oyle ?
Once Bi Tekrar Deniyim De ..
Once Bi Tekrar Deniyim De ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Wuhuu Benimki Oldu Da Turkce bunu Ing Yapamaz Miyiz Yaw 😄
EXL | SRO | İŞKOLİK
Karışık işte ya çok az yer Türkçe %90 Türkçe vardı kendi yaptığım format atınca unuttum gitti 😞 ugraşmak istemedim tekrar.
Evet Oyuna Girince Farkettim Turkce Ingilizceymis Korece Olmasindan Iyidir + Uniq Isimler vs Ing O Da Guzel Turkce Olunca Sacma Duruyor Biraz TG Oldu Yada TG Dogdu 😄
EXL | SRO | İŞKOLİK
pff bende nie editörle yapınca olmuor 😞 ben yapıyorum içine atıo succesfull hatta extractor le çıkarıyorum ingilizce gözüküo herşey ama oyuna girince korece 😞 bu şekilde ben yapamadım bi türlü ingilizce...
bu arada bu konu hemen sabit oluyo da benim 1 ay dır açık olan üyelik alma download resimli anlatım nie sabit olmuo?? bunu bana açıklayabilirmisiniz 🤘
bu arada bu konu hemen sabit oluyo da benim 1 ay dır açık olan üyelik alma download resimli anlatım nie sabit olmuo?? bunu bana açıklayabilirmisiniz 🤘
No files were detected for "C:\Users\Casper\Desktop\PK2TooLs\textdata\textzonename.txt". Only manual importing is possible.
bu hatayı veriodu sorunu çözdüm pc si vista olanlar yönetici olarak aç desin editör ü yoqsa bu hatayı verir saolasın şimdi oldu 😄
bu hatayı veriodu sorunu çözdüm pc si vista olanlar yönetici olarak aç desin editör ü yoqsa bu hatayı verir saolasın şimdi oldu 😄
Ekliyorum bu bilgiyide 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap