Icerige atla
Extraloob

kervan çekmeyi çözemedim

· 6 Yanıt · 31K görüntüleme
N
noncelalreis OP ⭐ 19y
öncelikle arkadaşlar bu konuyu hem nette hemde forumda iyice araştırdım ama doğru dürüst bi şey bulamadım başlık açmaktan başka çarem kalmadı şimdi eski sro da kervanı flag takar takmaz götürüp getiriyordum geçenlerde oyuna yeniden başladım şimdi ise kervan çekmek için kayıtmı ne olmamaıs gerekiyormuş biriniz nasıl ve nerede kayıt olucaz bi anlatırsa çok sevinirim bide zahmet olmassa resim koysanız çok iyi olur ... 🙄
6 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Uzun Süredir Kervan Cekmıyorum Ama Bıldıgım Kadarıyla O Kayıt Dedıklerı Kervana Uye Olup Kervancı Olmak...
S
Seppuku ⭐ 18y
Mal aldığın kervancının oraya git. Flag aldığın kervancıya tıkla 3 ü sıradaki galiba ona tıkla.. Bir kutu gelicek kervan nickini yaz üyeliği al bir miktar para alıcak.. Bu kadar..
D
drotalion ⭐ 19y
şimdi :

Öncelikle trader guild master a ggidiyorsun, sonra 10K ödeyip trader oluyorsun ( lvl 20 de öyleydi)

Sonra aynı adamdan / kadından kendine bir adet Jobname seçiyorsun ( seçmezsen olmuyor)

Sonra flag i takıyorsun, 10 saniye bekletiyor sonra teleport oluyorsun

Sonra atçıya gidip devemi ne alacaksan alıyorsun

En sonunda Deveyi ilk bunların hepsini yaparsan açabiliyorsun

Son olarakta Trader mercant a git, ondan itemlarını al ( dikkat !!! Downhangta 1* dersen sana 2* lık mal veriyor, ona dikkat et !!! sen 1* de sonra içinden 1 adet item sat 😉 )
N
noncelalreis OP ⭐ 19y
çok saolun dostlar deneyelim bakalım tekrar tşkler..
N
noncelalreis OP ⭐ 19y
yaşasın oldu herkese ilgisinden dolayı tşkler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: