Ardaşlar 90 ile birlikte bikac farklı sey geliyor ama ben buna bi çözüm getiremdim daha, silkroad'a girerken Id ve sifre yazımı olan yere yeni bi boşluk daha geliyor bunun ne oldugunu anlaya bilen varmı sitede altaki vermis oldugum sitede aşagı dogru inerseniz resmini gore bilirsiniz
http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/web ... ?WebMDiv=2
Ben bunu ne oldugunu çözemedim silkroad icin önemli
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Dostum okuman yazman yok mu adam yazmış işte
흑옥하 - 사냥하다 지칠떄쯤 오아시스의 흑옥하 에서 폭포를 맞으며 특히 지금같은 여름에 시원한 느낌을 받고 사냥의 의지를 더욱 불태워 주는 흑옥하가 최고
diye. Allah'ım yarabbim..
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
흑옥하 - 사냥하다 지칠떄쯤 오아시스의 흑옥하 에서 폭포를 맞으며 특히 지금같은 여름에 시원한 느낌을 받고 사냥의 의지를 더욱 불태워 주는 흑옥하가 최고
yıkılıyorum yaw Very HappyDD Mr. Green Mr. Green Mr. Green
yok daha ben çozemedim bi yardımcı olsan Twisted Evil Twisted Evil
Zuahahaha süperdi a extraokk Twisted Evil
Ewt yaa.흑옥하 - 사냥하다 지칠떄쯤 오아시스의 흑옥하 에서 폭포를 맞으며 특히 지금같은 여름에 시원한 느낌을 받고 사냥의 의지를 더욱 불태워 주는 흑옥하가 최고
nin ne demek oldugunu bilmeyen yoqtur kanıca
he beyler bu arada farkettinizmi bilmemde 100 lwl gelincemi ne yeni trade aracı olrak eşşek gelebilir oyunda ıd ve pw penceresinde gördüm
Very Happy
Süpersin ya Mr. Green
Under the black jade - it hunts from under the black jade of the [ttyay] about oasis which will be tired to meet the waterfall, at specially now receives a cool impression same summer and under the black jade which non [thay] [we] gives the will of hunting more top
Under the black jade - it hunts from under the black jade of the [ttyay] about oasis which will be tired to meet the waterfall, at specially now receives a cool impression same summer and under the black jade which non [thay] [we] gives the will of hunting more top
Thats not makin sense diom
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap