Icerige atla
Extraloob

Ben bunu ne oldugunu çözemedim silkroad icin önemli

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
Ardaşlar 90 ile birlikte bikac farklı sey geliyor ama ben buna bi çözüm getiremdim daha, silkroad'a girerken Id ve sifre yazımı olan yere yeni bi boşluk daha geliyor bunun ne oldugunu anlaya bilen varmı sitede altaki vermis oldugum sitede aşagı dogru inerseniz resmini gore bilirsiniz

http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/web ... ?WebMDiv=2
12 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Dostum okuman yazman yok mu adam yazmış işte
흑옥하 - 사냥하다 지칠떄쯤 오아시스의 흑옥하 에서 폭포를 맞으며 특히 지금같은 여름에 시원한 느낌을 받고 사냥의 의지를 더욱 불태워 주는 흑옥하가 최고
diye. Allah'ım yarabbim..

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

흑옥하 - 사냥하다 지칠떄쯤 오아시스의 흑옥하 에서 폭포를 맞으며 특히 지금같은 여름에 시원한 느낌을 받고 사냥의 의지를 더욱 불태워 주는 흑옥하가 최고

yıkılıyorum yaw Very HappyDD Mr. Green Mr. Green Mr. Green
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
yok daha ben çozemedim bi yardımcı olsan Twisted Evil Twisted Evil
D
DaWixed ⭐ 19y

Zuahahaha süperdi a extraokk Twisted Evil
T
Torquel ⭐ 19y

Ewt yaa.흑옥하 - 사냥하다 지칠떄쯤 오아시스의 흑옥하 에서 폭포를 맞으며 특히 지금같은 여름에 시원한 느낌을 받고 사냥의 의지를 더욱 불태워 주는 흑옥하가 최고
nin ne demek oldugunu bilmeyen yoqtur kanıca
P
Presence ⭐ 19y
he beyler bu arada farkettinizmi bilmemde 100 lwl gelincemi ne yeni trade aracı olrak eşşek gelebilir oyunda ıd ve pw penceresinde gördüm
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
Very Happy
I
ilker98 ⭐ 19y

Süpersin ya Mr. Green
B
bobby_ ⭐ 19y
Under the black jade - it hunts from under the black jade of the [ttyay] about oasis which will be tired to meet the waterfall, at specially now receives a cool impression same summer and under the black jade which non [thay] [we] gives the will of hunting more top
T
Torquel ⭐ 19y

Under the black jade - it hunts from under the black jade of the [ttyay] about oasis which will be tired to meet the waterfall, at specially now receives a cool impression same summer and under the black jade which non [thay] [we] gives the will of hunting more top

Thats not makin sense diom
S
SweetBoy ⭐ 19y

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: