arkadaşlar hiç aranızda 50 yıldızlık kervan gören oldumu veya taşıyan onlar taşıdı buyrun youtube linki :http://www.youtube.com/watch?v=CFhQJfRa3gU&feature=related :d
kervan taşıma
· 15 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt

S
SayHiToReaper
⭐ 16y
Bu birşey mi ? Venice serverinde 300 kişilik trade çekildi.
Ah venice ah..
Ah venice ah..
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Malazgirtte yapmıştık bunun gibi küçük çaplı bişey ama 80cap ta 400 500 kişide yapıyodu bunu 😆
Kaç para geliyordu?
Ps: Türk'üm işte parasını öğrenmeden olmaz.
Ps: Türk'üm işte parasını öğrenmeden olmaz.
ohanness ilk defa görüyorum 50* trade helal olsun walla of offff tek başına çekmek imkansız olur herhalde 😜
bi deneyin biriniz çekebilirse haber versin 😜
ohanness ilk defa görüyorum 50* trade helal olsun walla of offff tek başına çekmek imkansız olur herhalde :P
S
Silverdollar
⭐ 16y
Malazgirtte yapmıştık bunun gibi küçük çaplı bişey ama 80cap ta 400 500 kişide yapıyodu bunu 😆
malazgirt 100 capta gelmedimi ?
S
Silverdollar
⭐ 16y
Eskiden trade eventler oluyordu 80 capta euro gelmesinden once,oyunun zevki ozamandi...Euro gelince 90 cap 100cap derken oyunun zevki kayboldu bot bot lvl lvl farm sp oldu.Ah eski sro ah...
süper zevk ya 😊
Supr xD
Başka serverdan bahsediyor ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
S
Silverdollar
⭐ 16y
Başka serverdan bahsediyor ..
Anladim,malazgirtte de yapmislar bunun gibi ama baska serverde 80 capta 400 500 kiside yapmis
hehe bizim server 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap