Icerige atla
Extraloob

Joymax'tan Torque Uyarısı

· 72 Yanıt · 8.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Joymax'tan Torque Uyarısı

Joymax son yaptığı açıklamada , oyuncularının kullandığı otomatik giriş programlarının başını çeken Torque Clientless'ı kullananlar için önemli bir uyarıda bulundu !

Yaptığı açıklamada , oyuncuların oyuna giriş için yaptığı denemelere - denemelerinin zaman aralıklarına bakılarak kullanıcı hesaplarının yasaklanacağı söyleniyor. Joymax bunu yeni illegal program tespit sistemi olarak açıklıyor.

*Yani , hiç bir illegal program kullanmadan bir saniye içerisinde üç defa denemenize imkan yok , lakin bunu illegal program kullanarak sağlayabiliyoruz. Joymax'ta sizin oyuna girmek için yaptığınız denemelere bakacak , dolayısıyla bu kadar hızlı denediğinizi görünce anlayıp sizi banlayacak.Eskiden kullananlar için durum bir tehlike içermiyor lakin hala kullananları - kullanmayı sürdürenleri banlayacağız diyorlar.

72 Yanıt
I
ImSoGood ⭐ 18y
Akşam Premium Alıyorum Akşama kadar banlanmam heralde:D
A
Ozaman goldbotları banlasın joymax efendi. ^^
M
Milano ⭐ 18y
Umarım bilgilendirmeyi kullanıcılar goz onune alır.^^
Teşekkurler.
J
Bunu bilmemiz çok iyi oldu,bilgi için çok teşekkürler.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Oyunda player'dan çok goldbot olursa insanlar da Torque kullanır. 🙄
J
Teşekkurler.

Zannetmiyorum. 😜
B
bisexy01 ⭐ 18y
oyunda 100 tane player gerı kalan gold bot bız bunları yapmayalımda ne yapalım ozmn sro bızım ıcın ayrı bı oyun serverı actın clıent yapsın cogu ulkenın var bızımde olsun ...
C
CooLJacK ⭐ 18y
Helal Ossun Onlara 😊 Kafayı Çalıştırmışlar AFERİN :))
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
oyunda 100 tane player gerı kalan gold bot bız bunları yapmayalımda ne yapalım ozmn sro bızım ıcın ayrı bı oyun serverı actın clıent yapsın cogu ulkenın var bızımde olsun ...

100 mü abartma istersen 😁
P
Ozaman goldbotları banlasın joymax efendi. ^^

goldbotlar ; thepowerlevel yazabiliyor sen yazabiliyor musun 🍿
P
PHR34|< ⭐ 18y
Teşekkurler.

Zannetmiyorum. :P

Aynen ➡️ 😁 ➡️
H
uyarıyı dikkate alan ?
B
Black Rain ⭐ 19y
Pfff iyice saçmalamaya başladı JM.
B
boo ⭐ 19y
bisey olcagi yok be goz dagi verip pre aldirmaya zorluyo
bot kullananlari da banliyodu hani
G
gokhan50 ⭐ 18y
joymax işte diyelim
E
EndoFStory ⭐ 18y
poseidona girin eger 100 tne normal userden fazla adam warsa ne olim oyunu rezil ettiler o kadar fazla warki goldbot bi gün 6 tne sini pt ye aldım
M
Muptela ⭐ 17y
Joymax Bunları soyluyorsa 10.000 kullanıcısı olan bir serverin kapasitesini neden 3500 olarak tutuyor.Bu akıl mantık işi değil.Ayrıca hotanda gold bottan geçilmiyor!
S
samsun@ ⭐ 18y
Beyler bunları dikkate almanızı şiddetle tavsiye ediyorum 1 .de bişey olmaz 2.cide isey olma 3.de butun emeklerınız gıder onların amaclarıda o zaten Gecen yaz da boyle uyarıda bulundular kımse aldırıs etmedı butun yaz server populate dı program cok cazip gelebılır ama emegınızden olmayın silkli carlar icin bıle terettude gırıyor ınsan dıkkate alın derım 1 olmaz-2olmaz-3 de butun umutlarınızı kırarlar
U
Joymax'tan herşey beklenir. Bize mi sordunuz serveri botla doldururken. Oyuna giremez oldum 1 haftadır. Charımı kardeşime hediye ettim bu trafik yüzünden. Yeter yani. Yakında taxi'yi de yasaklarlarsa şaşmayalım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: