- Resim Silinmiş.
photoshop degildir... makara: makara: makara: makara:
Jangan cavede 2x88lvl uniq buglama ^^ baska bi yerde yok
· 19 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Jangan Cave de Unique buglamak bizim işimiz zaten 🤤
Jangan Cave de Unique buglamak bizim işimiz zaten 🤤
B
Black Rain
⭐ 19y
85 Ligi biliyorum da bunu yapamiyorum bir turlu. Nasil oluyor paylasirsaniz cok tesekkur ederim. ^^ ❤️
aynı odada 2 uniq oluyormu anlamadm :/
aynı odada 2 uniq oluyormu anlamadm :/
88 lvl unique ve 90 lvl unique eger bugdan cikarsa oyun otomatikman kesilmis olarak sayiyo ve 60 dk. sonra bi unique daha cikiyo
bende bi baktim 88 dolaniyo kesiyim barii bi baktim bug yerinde bi tane daha var ikisini ayni anda bugladim ark. yardim ediyodum yoksa o lvl de jangan cavede kasilanlar eziktir ksroda ^^
85 Ligi biliyorum da bunu yapamiyorum bir turlu. Nasil oluyor paylasirsaniz cok tesekkur ederim. ^^ ❤️
jangan cavede her uniquenin bugu var - Resim Silinmiş.
eski bi foto ins. isine yarar
ksroda nasıl 103 oldun yaf
suan 105 ım ^^
suan 105 ım ^^
şaka yapıyorsun demi sen kasmadın o carı ? 😄
ksro da bot yok elle kasiyoruz ve full exp ptlerde kasiyoruz
inanmayan arkadaslar gelip kendileri gorsun tabii botla kasmaya alisanlara zor geliyo bu durum ayri mesele 😗
inanmayan arkadaslar gelip kendileri gorsun tabii botla kasmaya alisanlara zor geliyo bu durum ayri mesele 😗
Ksro da char kasmak kolay tabi bunun için sabır ve emek lazım. Bot kullanımının olmaması bence oyuna ayrı bir zevk katıyor. BiLGe_KhaN 8 ayda charı 105 lvl yaptı şuan char 100 lvl ff 105 farmına başladı. Ben oyuna 1,5 ay kadar ara vermiştim yoksa şuan benim charım da 90+ falandı şuan 85 lvl da charım. Ben de 3 ayda 81 lvl yaptım gelmek isteyenlere kapımız herzaman açıktır 💃 BiLGe_KhaN ve HaMaYa ya oyun içinde pm atabilirsiniz. Şuan farm char kastığım için lvl atlayamıyorum farm charımda da 100k sp oldu hedef 700k falan zaten gerisi gelio 🍺
Ksro da char kasmak kolay tabi bunun için sabır ve emek lazım. Bot kullanımının olmaması bence oyuna ayrı bir zevk katıyor. BiLGe_KhaN 8 ayda charı 105 lvl yaptı şuan char 100 lvl ff 105 farmına başladı. Ben oyuna 1,5 ay kadar ara vermiştim yoksa şuan benim charım da 90+ falandı şuan 85 lvl da charım. Ben de 3 ayda 81 lvl yaptım gelmek isteyenlere kapımız herzaman açıktır 💃 BiLGe_KhaN ve HaMaYa ya oyun içinde pm atabilirsiniz. Şuan farm char kastığım için lvl atlayamıyorum farm charımda da 100k sp oldu hedef 700k falan zaten gerisi gelio 🍺
aranıza alırsanız gelebilirim 😱 💃
aranıza alırsanız gelebilirim 😱 💃
Dediğim gibi herkese kapımız açık buyur gel bekleriz oyun içinde BiLGe_KhaN ya da HaMaYa ya pm atman yeterli 🤝
oyunu simdi indiriyorum 😊 hangi server olduğunu yazarmısın ?
oyunu simdi indiriyorum 😊 hangi server olduğunu yazarmısın ?
Ksro guild kısmından bakabilirsin orada hem guild tanıtımını hemde server ı yazmıştım 👍
tşk. iyi geceler : ❤️
suan 105 ım ^^
şaka yapıyorsun demi sen kasmadın o carı ? :D
resim koydum
tşk. iyi geceler : ❤️
[성인] 비친틴 server bu hacim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap