S ShapeShifter OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 Server check oldu olmadan önce bn sonar taxi yapıyordum oyuna girdim isy önümde bana dalmaya basladı bnde zerki harcamıstım daldım daldım %85 lerde faalan Bolderus qeldi zerkledi ona werdi xD- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S ShapeShifter OP ⭐ 18y 17 yil once #2 Ne yazikki Bitmişti o xS TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 17 yil once #3 Başlıgı kuculturmusun ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #4 şanssızmışsın^^ kesen hakkındada yorum yapmak istemiyorum xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bloodia ⭐ 18y 17 yil once #5 Başlığı küçüktürsen daha güzel olur 👍 bu arada Zerk scrool niye açmadınki ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Hyst_Yeah ⭐ 18y 17 yil once #6 ee kim kesti senin kestigini sanmıom ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #7 Yazık Olmuş.PS : Başlığı Küçültür müsün ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #8 Kaç kez uyarılır bir insan.Kilit TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil