Icerige atla
Extraloob

İşte Halüsinasyon!...

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
Bu video yu izlerken resmin tam ortasına bakın şekillerin değişeceğini göreceksiniz Wink

İzle
11 Yanıt
F
fsm ⭐ 19y

Bu video yu izlerken resmin tam ortasına bakın şekillerin değişeceğini göreceksiniz Wink

İzle

ben bakmadım ama resme bakarken alttan gelen dinlendirici sakin bir ses varmı kısık sesli hani duymak için bilgisayarın sesini sonuna kadar acacağımız :))
M
muratsnkl ⭐ 19y
Ya Video Bitti Kapattım Ekrana bakıYoRum DaLGaLaNıYoR eKRaN.GüseL payLa$ıM. extraokk
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

İzle

ben bakmadım ama resme bakarken alttan gelen dinlendirici sakin bir ses varmı kısık sesli hani duymak için bilgisayarın sesini sonuna kadar acacağımız :))

Yok merak etme o sadece ince bi ses Wink istersen sesi kapatabilirsin
F
fsm ⭐ 19y
izledim abi ama ses kapalı yine ne olur ne olmaz diye bi ara doga yol sakin muzik diye ole seyrederken arada bangır bangır bagıran bişey cıkıyordu ekrana aynı hikaye olmasın diye bekledigim halde bole bişeyi gecen sefer yutkunamamıştım bi sure :))
L
Liu ⭐ 19y
harbi la Very Happy
C
CWsaila ⭐ 19y
video nasıl ba şladıysa öyle bitti bittikden sonrada hiç birşey olmadı sanırım ben dikkat edemedim 😊 kahvekeyfi
D
DnA ⭐ 19y
videoyu baştan sona izledikten sonra başka bir yere baktığınızda sanki dünya dönüyormuş gibi oluyo fakat 5 sn falan sürüyo extraokk
J
güzelmiş ..
(hoperloru kapattım öyle izledim nolur nolmaz Twisted Evil )
Z
Zardock ⭐ 19y
buhohohoho kafayı buldum
S
SonSAHNE ⭐ 19y
gözlerim bozulcak xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: