Bu video yu izlerken resmin tam ortasına bakın şekillerin değişeceğini göreceksiniz Wink
İzle
İşte Halüsinasyon!...
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Bu video yu izlerken resmin tam ortasına bakın şekillerin değişeceğini göreceksiniz Wink
İzle
ben bakmadım ama resme bakarken alttan gelen dinlendirici sakin bir ses varmı kısık sesli hani duymak için bilgisayarın sesini sonuna kadar acacağımız :))
Ya Video Bitti Kapattım Ekrana bakıYoRum DaLGaLaNıYoR eKRaN.GüseL payLa$ıM. extraokk
İzle
ben bakmadım ama resme bakarken alttan gelen dinlendirici sakin bir ses varmı kısık sesli hani duymak için bilgisayarın sesini sonuna kadar acacağımız :))
Yok merak etme o sadece ince bi ses Wink istersen sesi kapatabilirsin
izledim abi ama ses kapalı yine ne olur ne olmaz diye bi ara doga yol sakin muzik diye ole seyrederken arada bangır bangır bagıran bişey cıkıyordu ekrana aynı hikaye olmasın diye bekledigim halde bole bişeyi gecen sefer yutkunamamıştım bi sure :))
harbi la Very Happy
video nasıl ba şladıysa öyle bitti bittikden sonrada hiç birşey olmadı sanırım ben dikkat edemedim 😊 kahvekeyfi
videoyu baştan sona izledikten sonra başka bir yere baktığınızda sanki dünya dönüyormuş gibi oluyo fakat 5 sn falan sürüyo extraokk
J
Jason Walker
⭐ 19y
güzelmiş ..
(hoperloru kapattım öyle izledim nolur nolmaz Twisted Evil )
(hoperloru kapattım öyle izledim nolur nolmaz Twisted Evil )
buhohohoho kafayı buldum
gözlerim bozulcak xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap