Icerige atla
Extraloob

Isparta içi sbot...

· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme
E
ekotim OP ⭐ 16y
Isparta içi sbot satılıktır tanesi 60 tl elimde 6 adet var.Isparta içi olmayan arkadaşlar havale veya oyun goldu yada silkle anlaşabiliriz...
10 Yanıt
E
ekotim OP ⭐ 16y
6 adet sbot satın alınmıştır. tanesini 60 liradan satıyorum Isparta elden olur.Geri kalan şehirler havale vs...
E
ekotim OP ⭐ 16y
Siteyi tam bilmiyorum çok vakit geçirmiyorum ama eski açtığım yada cevapladığım konulara bakılabiliniyorsa dolandırıldığım konu yada konular ve o konulardaki yorum yada yorumlarımı görebilirsiniz...Çok dolandırıldım ve nasıl bişi olduğunu benden başka kimse bilemez bu yüzden hiç bir insan evladına ben başıma gelen bişiyi yapmam...
B
byrelax ⭐ 19y
arkadaşım ben Burdur'danım eğer elinde hala varsa yarın gelebilirim. 1 tanesine talibim. telefonunu pm den at istersen ben arayayım. benim 20 mesaj dolmadığı için pm atamıyorum. istersen burdan yaz forumda olcam.
E
ekotim OP ⭐ 16y
Hala satılıktır 5 adet kalmıştır... mail adresim mailto:[email protected] dur
D
drotalion ⭐ 19y
<=========== 35€ Kaziklandim...

vatana millete hayirli olsun
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Nasıl yani?
D
drotalion ⭐ 19y

Nasıl yani?
Siteyi tam bilmiyorum çok vakit geçirmiyorum ama eski açtığım yada cevapladığım konulara bakılabiliniyorsa dolandırıldığım konu yada konular ve o konulardaki yorum yada yorumlarımı görebilirsiniz...Çok dolandırıldım ve nasıl bişi olduğunu benden başka kimse bilemez bu yüzden hiç bir insan evladına ben başıma gelen bişiyi yapmam...

35€ silk dendi... silkle verilen ID ye 525 silk aldim. Son anda yok efendim premium silk istiyorum dedi ... is isten gecmis oldu... Ne account var ne para...
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Nasıl yani?

35€ silk dendi... silkle verilen ID ye 525 silk aldim. Son anda yok efendim premium silk istiyorum dedi ... is isten gecmis oldu... Ne account var ne para...

Gereğini yaparız hacım @Kilit.
[uyari]Bu topic'i dikkate almayınız.[/uyari]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: