Isparta içi sbot satılıktır tanesi 60 tl elimde 6 adet var.Isparta içi olmayan arkadaşlar havale veya oyun goldu yada silkle anlaşabiliriz...
Isparta içi sbot...
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
6 adet sbot satın alınmıştır. tanesini 60 liradan satıyorum Isparta elden olur.Geri kalan şehirler havale vs...
Siteyi tam bilmiyorum çok vakit geçirmiyorum ama eski açtığım yada cevapladığım konulara bakılabiliniyorsa dolandırıldığım konu yada konular ve o konulardaki yorum yada yorumlarımı görebilirsiniz...Çok dolandırıldım ve nasıl bişi olduğunu benden başka kimse bilemez bu yüzden hiç bir insan evladına ben başıma gelen bişiyi yapmam...
Ankaradan Sbot Satılır. Msn : mailto:[email protected]
arkadaşım ben Burdur'danım eğer elinde hala varsa yarın gelebilirim. 1 tanesine talibim. telefonunu pm den at istersen ben arayayım. benim 20 mesaj dolmadığı için pm atamıyorum. istersen burdan yaz forumda olcam.
Hala satılıktır 5 adet kalmıştır... mail adresim mailto:[email protected] dur
<=========== 35€ Kaziklandim...
vatana millete hayirli olsun
Nasıl yani?
Nasıl yani?
Siteyi tam bilmiyorum çok vakit geçirmiyorum ama eski açtığım yada cevapladığım konulara bakılabiliniyorsa dolandırıldığım konu yada konular ve o konulardaki yorum yada yorumlarımı görebilirsiniz...Çok dolandırıldım ve nasıl bişi olduğunu benden başka kimse bilemez bu yüzden hiç bir insan evladına ben başıma gelen bişiyi yapmam...
35€ silk dendi... silkle verilen ID ye 525 silk aldim. Son anda yok efendim premium silk istiyorum dedi ... is isten gecmis oldu... Ne account var ne para...
Nasıl yani?Siteyi tam bilmiyorum çok vakit geçirmiyorum ama eski açtığım yada cevapladığım konulara bakılabiliniyorsa dolandırıldığım konu yada konular ve o konulardaki yorum yada yorumlarımı görebilirsiniz...Çok dolandırıldım ve nasıl bişi olduğunu benden başka kimse bilemez bu yüzden hiç bir insan evladına ben başıma gelen bişiyi yapmam...
35€ silk dendi... silkle verilen ID ye 525 silk aldim. Son anda yok efendim premium silk istiyorum dedi ... is isten gecmis oldu... Ne account var ne para...
Gereğini yaparız hacım @Kilit.
[uyari]Bu topic'i dikkate almayınız.[/uyari]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap