Icerige atla
Extraloob

İnternetten Para Kazanmak / LiensCash.com ~ 1000 Tık = 1€

· 99 Yanıt · 9.8K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
İnternetten Para Kazanmak

Merhabalar,
Bildiğiniz adf.ly, lincut gibi sitelerin aksine bu site hiçbir ülke farketmeden 1000 tıklamaya 1€ veriyor, ve ödemeler ayda bir değil, yeterli meblaya ulaştığınız her an yapılabiliyor.

Siteye öncelikle aşağıdaki linkten üye oluyorsunuz. Aşağıdaki link benim referans linkimdir, isterseniz sonunda "?ref=4719" kısmını silip de üye olabilirsiniz fakat bana yardımcı olmak istiyorsanız bu linkten üye olun lütfen. 😊
Profil sekmesine tıklayıp sırasıyla bölmeleri doldurun.

1) Kullanıcı Adı
2) Şifre
3) Şifre Tekrarı
4) E-posta Adresi
5) Paypal E-posta Adresi

http://www.lienscash.com/?ref=4719

Siteye üye olup giriş yaptıktan sonra yukarıdaki sekmelerden üçüncüsü olan "Lien" sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza aşağıda görmüş olduğunuz 2 bölüm çıkıyor. Bu bölümlerin ikisine de çok sık tıklanacağını düşündüğümüz bir site linkini, örneğin; http://www.google.com/ yazıyoruz. Ardından da "Convertir" butonuna basıyoruz.

Butona bastıktan sonra, yukarıda sarı bir bölge oluşuyor ve orada yazan linki kopyalıyoruz. Aşağıda linki bulunan ve bizim günde 1000 tık almamızı sağlayacak olan botu indiriyoruz.

İndir: http://uploaded.to/file/8853g1zp

Bu botu açtıktan sonra resimde sol tarafında 5/5 yazısını gördüğünüz bölmeye linki yapıştırıyoruz ve sağ tarafındaki butona basıp "Evet" diyoruz.
Not: Program, kişiyi 3 veya 5 link ile sınırlıyor.

Programın bize izin verdiği sayıda linki ekledikten sonra yapılması gereken tek şey programı açık tutmak oluyor. Ben dün başladım ve şu anda 1.3€'m var. 😊

Not: Sorularınız vs. için: [email protected] (MSN)
99 Yanıt
M
Minotoche ⭐ 17y
keşke botun linki olsaydı :))
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Resim linki kopyalanmış kalmış, hemen hallediyorum. ^^
P
Pikachu ⭐ 15y
Deneyen Varsa, Yazabilirmi ☕
Advance
Advance ⭐ 18y
Bana 3 tane izin verdi 5'e nasıl çıkarabilirim? 😜
+Olarak çok tıklanan site dediniz gidip facebook google gibi siteleri mi koymak mantıklı tam anlamadım o konuyu da?
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

@Advance
3 izni 5'e çıkaramıyorsun malesef. İlk başladığında kaçsa öyle kalır.
Facebook, google gibi siteleri koymak mantıklı çünkü en çok giriş yapılan siteler o tür siteler. 😊
Daha çok tık alırsın yani. ^^
P
Pikachu ⭐ 15y
- Resim Silinmiş.

@Advance
3 izni 5'e çıkaramıyorsun malesef. İlk başladığında kaçsa öyle kalır.
Facebook, google gibi siteleri koymak mantıklı çünkü en çok giriş yapılan siteler o tür siteler. 😊
Daha çok tık alırsın yani. ^^

Para Aldığın Oldu Yani ? 🕵️
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
@LikeAG6
Bu resmi ben çekmedim, bana bunu öğreten arkadaşımın arkadaşı çekmiş. Denemekten zarar gelmez. ^^
M
Minotoche ⭐ 17y
bro şu programı bir daha upload edermisin başka siteye
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu programın ne yaptigini anlamadım, sadece linki açıp 12 saniye bekleyip sonra devam mı ediyor yani? Öyleyse biz de yapalım bir prog. limitsiz 😆
SubDue
SubDue ⭐ 17y
Bana 2 verdi ama 1/2 çalışıyor bunun çözümü var mı ?
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Program, eklediğiniz linklere tıklıyor botlar aracılığıyla. Sitede profil kısmından baktığınızda linklerin ziyaretçi sayısının arttığını görüyorsunuz.
@SubDue
Linklerden birinin yanında çince, kırmızı bir şey yazıyorsa eğer onun hemen sağındaki şeye tıkla, ardından tıkladığın şey yeşil olacak, tekrar o yeşil şeye tıkla. 😄
N
Nz9 ⭐ 15y
Teşekkürler bildirim için indirdim bende başladım bana 4 link hakkı verdi.

Sıralamam şu şekilde :

Google
Facebook
YouTube
Twitter

Yalnız bir şey soracağım bende o bar doldu 0'dı 1 oldu herhalde onun 1000 olması lazım değil mi yanlış anlamış olmayayım.
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y

Sıralamam şu şekilde :

Google
Facebook
YouTube
Twitter

Yalnız bir şey soracağım bende o bar doldu 0'dı 1 oldu herhalde onun 1000 olması lazım değil mi yanlış anlamış olmayayım.

Hangi bar? ^^
N
Nz9 ⭐ 15y

Sıralamam şu şekilde :

Google
Facebook
YouTube
Twitter

Hangi bar? ^^

Bot'da link in yanında doluyor ya sürekli.
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
O bar önemsiz, ordaki sayı ile alakası yok ziyaretçi sayısının. 😊
Q
qwerty686 ⭐ 19y
botu indirdim calıştır diyorum saatin oraya gidiyo ama bir türlü acamıyorum
Q
qwerty686 ⭐ 19y
tamamdır acıldı
V
Von Dutch ⭐ 17y
Öncelikle Bot İçin Çok Teşekkürler Uzun Zamandır Arıyordum Bazıları Para ile Satıyor Emeğe Saygı 🍺

Baglantı Oluştur Kısmında En Fazla 1 Tane Oluşturabiliorum 2ciyi oluşturmaya çalıştıgımda En az bir bağlantı giriniz! Cevirdigimde Boyle bişey cıkıyor Yardımcı Olursan Sevinirim ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: