Icerige atla
Extraloob

İnternetten Para Kazanmak / LiensCash.com ~ 1000 Tık = 1€

· 99 Yanıt · 9.8K görüntüleme · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
C
Canova ⭐ 17y
Yalnız altta şöyle bir ibare var: Délai de paiement : 1 mois après votre demande de paiement.
Çevirisi: "Ödeme süresi: Ödeme talebinizden sonra bir ay içinde" gibi bir şey olması lazım. Yani daha çok bekleyebiliriz 😄
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Hass...
P
Pikachu ⭐ 15y
yarım saate 0,3€ ☕

ps; 5 link ile ve yenilemeden 👍
M
Mirage ⭐ 19y
Ya bende neden 3 link var 😆 Bunun bir şeyi var belli.Program şansa göre link mi verecek 🙄
A
Adith ⭐ 18y
Nelerle uğraşıyosunuz ya 😄
D
djfko ⭐ 18y
beyler +18 site ve alisveris sitesi ekleyin.koptu gidiyo 😄
D
djfko ⭐ 18y
brazzers dakikada 383 tik aldi ahaha 😄
N
Nz9 ⭐ 15y
Bende son durum bu

Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Elimdeki sitelerin günlük 1 milyondan fazla gösterimi var.Bunların hepsinin alt bölümüne iframe ile 1 piksellik 10 tane liencash linki eklesem , günde 10.000 euro , ayda 300.000 euro para ediyor.

M
Mirage ⭐ 19y
Kahkaha attım 😁
C
Canova ⭐ 17y
Bende son durum bu

Benim bildiğim onlar hitleri temsil etmiyor.
D
djfko ⭐ 18y
Elimdeki sitelerin günlük 1 milyondan fazla gösterimi var.Bunların hepsinin alt bölümüne iframe ile 1 piksellik 10 tane liencash linki eklesem , günde 10.000 euro , ayda 300.000 euro para ediyor.

adam siteyi soydu sogana cevirdi beyler dagilin.gel referans beni sec yeter 😄
N
Nz9 ⭐ 15y

Hocam senin elinde nasıl siteler var öyle 😈 😈 😈 😈
Kalkandelen
@Kemalist

günlük 1 milyondan fazla gösterimi var surprised1

işi biliyor beyler dağılın 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Kemalist

işi biliyor beyler dağılın :D

İşi bilsemde bir şey değişmiyor ki aylık bıraktığı para 300 tl bile değil 🙄 Bu liencash olayında da bir tutarsızlık var.Sistem ya sizi kazıklayacak yada hali hazırda reklam verenini kazıklıyor.Çünkü reklam verenin bu sistemle bir şey kazanacağını pek zannetmiyorum 🙄
V
Von Dutch ⭐ 17y
İnş Ödeme Yapıyodur Yapmassa Hayal Kırıklığı ☕
Kalkandelen
@Kemalist

işi biliyor beyler dağılın :D

İşi bilsemde bir şey değişmiyor ki aylık bıraktığı para 300 tl bile değil 🙄 Bu liencash olayında da bir tutarsızlık var.Sistem ya sizi kazıklayacak yada hali hazırda reklam verenini kazıklıyor.Çünkü reklam verenin bu sistemle bir şey kazanacağını pek zannetmiyorum 🙄

Hiç yoktan 300 tl aylık iyi değilmi ya oturduğun yerden surprised1 Tek sorunu vericekmi vermiyecekmi orası düşünce whiteangel
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
5.2€ oldu ancak hala para çekmeme izin vermiyor. Demek ki 10 olmasını bkeleyeceğiz. ^^
C
Canova ⭐ 17y
5.2€ oldu ancak hala para çekmeme izin vermiyor. Demek ki 10 olmasını bkeleyeceğiz. ^^

Bu böyle sürer gider bro^^
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y

Bu böyle sürer gider bro^^

10, bilemedin 15, o da olmadı 20, en kötü ihtimalle 30'da çekeriz bro. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: