Yalnız altta şöyle bir ibare var: Délai de paiement : 1 mois après votre demande de paiement.
Çevirisi: "Ödeme süresi: Ödeme talebinizden sonra bir ay içinde" gibi bir şey olması lazım. Yani daha çok bekleyebiliriz 😄
İnternetten Para Kazanmak / LiensCash.com ~ 1000 Tık = 1€
· 99 Yanıt · 9.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
Hass...
yarım saate 0,3€ ☕
ps; 5 link ile ve yenilemeden 👍
ps; 5 link ile ve yenilemeden 👍
Ya bende neden 3 link var 😆 Bunun bir şeyi var belli.Program şansa göre link mi verecek 🙄
Nelerle uğraşıyosunuz ya 😄
beyler +18 site ve alisveris sitesi ekleyin.koptu gidiyo 😄
brazzers dakikada 383 tik aldi ahaha 😄
Bende son durum bu

Elimdeki sitelerin günlük 1 milyondan fazla gösterimi var.Bunların hepsinin alt bölümüne iframe ile 1 piksellik 10 tane liencash linki eklesem , günde 10.000 euro , ayda 300.000 euro para ediyor.

Kahkaha attım 😁
Bende son durum bu
Benim bildiğim onlar hitleri temsil etmiyor.
Elimdeki sitelerin günlük 1 milyondan fazla gösterimi var.Bunların hepsinin alt bölümüne iframe ile 1 piksellik 10 tane liencash linki eklesem , günde 10.000 euro , ayda 300.000 euro para ediyor.
adam siteyi soydu sogana cevirdi beyler dagilin.gel referans beni sec yeter 😄
Hocam senin elinde nasıl siteler var öyle 😈 😈 😈 😈
Kalkandelen
⭐ 17y
@Kemalist
günlük 1 milyondan fazla gösterimi var surprised1
işi biliyor beyler dağılın 😄
işi biliyor beyler dağılın 😄
@Kemalist
işi biliyor beyler dağılın :D
İşi bilsemde bir şey değişmiyor ki aylık bıraktığı para 300 tl bile değil 🙄 Bu liencash olayında da bir tutarsızlık var.Sistem ya sizi kazıklayacak yada hali hazırda reklam verenini kazıklıyor.Çünkü reklam verenin bu sistemle bir şey kazanacağını pek zannetmiyorum 🙄
İnş Ödeme Yapıyodur Yapmassa Hayal Kırıklığı ☕
Kalkandelen
⭐ 17y
@Kemalist
işi biliyor beyler dağılın :D
İşi bilsemde bir şey değişmiyor ki aylık bıraktığı para 300 tl bile değil 🙄 Bu liencash olayında da bir tutarsızlık var.Sistem ya sizi kazıklayacak yada hali hazırda reklam verenini kazıklıyor.Çünkü reklam verenin bu sistemle bir şey kazanacağını pek zannetmiyorum 🙄
Hiç yoktan 300 tl aylık iyi değilmi ya oturduğun yerden surprised1 Tek sorunu vericekmi vermiyecekmi orası düşünce whiteangel
5.2€ oldu ancak hala para çekmeme izin vermiyor. Demek ki 10 olmasını bkeleyeceğiz. ^^
5.2€ oldu ancak hala para çekmeme izin vermiyor. Demek ki 10 olmasını bkeleyeceğiz. ^^
Bu böyle sürer gider bro^^
Bu böyle sürer gider bro^^
10, bilemedin 15, o da olmadı 20, en kötü ihtimalle 30'da çekeriz bro. 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap