Harika progmuş 🙏 ama çok tıklanan site yazmak saçma çünkü bizim referansımızla gitmediği için işe yaramaz
0.0430€ kazandım daha 1.5 dk olmadı herhalde 😄 24 saat pc başındayım ben. Ve bir noktaya daha deyinicem bunu sitenize hit sağlamak amacıylada kullanabilirsiniz 😄 organik değil ama yinede iyidir 😄
İnternetten Para Kazanmak / LiensCash.com ~ 1000 Tık = 1€
· 99 Yanıt · 9.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
Öncelikle Bot İçin Çok Teşekkürler Uzun Zamandır Arıyordum Bazıları Para ile Satıyor Emeğe Saygı 🍺
Baglantı Oluştur Kısmında En Fazla 1 Tane Oluşturabiliorum 2ciyi oluşturmaya çalıştıgımda En az bir bağlantı giriniz! Cevirdigimde Boyle bişey cıkıyor Yardımcı Olursan Sevinirim ❤️
Sitedeki link çevirme kısmından mı bahsediyorsun?
Güzel bot ama bir süre sonra duruyor sanki ya da yavaşlıyor. Birkaç dk hızlı hızlı yükseldi para, şimdi yavaşladı 😄
Ps: Hatta durdu 😜
Ps: Hatta durdu 😜
Paypal hesabımı kabul etmiyor 😊 Üye bile olamadım yani daha 😊
100-150 ziyaretçiden sonra bir yavaşlama olduğunu hissediyorsanız eğer, bottan ve siteden linkleri kaldırın. Linkleri tekrar çevirip, bota tekrar ekleyin.
Siteden linkleri kaldırmak için; http://www.lienscash.com/membre-gestion
Yukarıdaki linke tıklayın, ardından linkleri göreceksiniz ve yanlarındaki çarpıların ne işe yaradığını tahmin edeceksiniz. 😄
Bottan linkleri kaldırmak içinse aşağıdaki resimde en sağda bulunan butona tıklayıp evet diyin.

Yukarıdaki linke tıklayın, ardından linkleri göreceksiniz ve yanlarındaki çarpıların ne işe yaradığını tahmin edeceksiniz. 😄
Bottan linkleri kaldırmak içinse aşağıdaki resimde en sağda bulunan butona tıklayıp evet diyin.

100-150 ziyaretçiden sonra bir yavaşlama olduğunu hissediyorsanız eğer, bottan ve siteden linkleri kaldırın. Linkleri tekrar çevirip, bota tekrar ekleyin.
Bende daha 40-50 ziyaretçide yavaşlama oluyor 😄
Yine de silip tekrar ekleyebilirsin, sorun değil. 😊
Öyle yapıyorum zaten 😊 Teşekkürler yardımın için 😘
Rica ederim. ^^
Üye olamadım, bu nedir ;
Un membre possède déjà certaine(s) information(s) que vous avez entré(s) !
Üye olamadım, bu nedir ;
böyle bir üye bulunmaktadır
Üye olamadım, bu nedir ;
böyle bir üye bulunmaktadır
Msn'denmi, kullanıcı adındanmı kaynaklı ?
Nerden bilsin yahu adam? Google Translate bu kadar çeviriyor. 😄
Nerden bilsin yahu adam? Google Translate bu kadar çeviriyor. :D
😁
beyler size paypal ile ilgili bir soru sorsam ;
şimdi paypal hesabı açıp kredi kartını onaylatmadan herhangi bi siteden birşey alabilirmiyim ? yada onay yapmadan bu şekilde para kazanılabilir mi ?
şimdi paypal hesabı açıp kredi kartını onaylatmadan herhangi bi siteden birşey alabilirmiyim ? yada onay yapmadan bu şekilde para kazanılabilir mi ?
Le payout de 5€ n'est pas encore atteint.
5€'da sanırım paypala para aktarılıyor. bu adam 2€ nasıl aktarmış mop?

Nerden bilsin yahu adam? Google Translate bu kadar çeviriyor. :D
😁
Üye olmadık iyimi 🎅
Yanlış bilmiyorsam parayı paypal hesabına aktarabilirsin ancak sadece Türkiye içinde kullanabilirsin.
Le payout de 5€ n'est pas encore atteint.
Bildiğim kadarıyla ilk aktarımdan sonra diğer aktarımlar ya 2€ limitten başlıyor ya da limit olmuyor, 0,5€ bile aktarabiliyorsun. ^^
Yanlış bilmiyorsam parayı paypal hesabına aktarabilirsin ancak sadece Türkiye içinde kullanabilirsin.Le payout de 5€ n'est pas encore atteint.
Bildiğim kadarıyla ilk aktarımdan sonra diğer aktarımlar ya 2€ limitten başlıyor ya da limit olmuyor, 0,5€ bile aktarabiliyorsun. ^^
yani şimdi bu sistemi yapıp paypal hesabıma parayı alsam, sonrada hesaptaki parayla droad'da silk alamaz mıyım 😄
@Rookie
Eğer paypal hesabın onaylı, yani kredi kartı ekli değilse, malesef. Ancak kredi kartı ekli olduğu zaman dahi önce parayı kredi kartına aktarman, ardından alışveriş yapman gerkeiyor çünkü paypal, bakiyendeki parayı yurt dışında kullanmana izin vermiyor. Neden diye sorma, bilmiyorum. 😄
Eğer paypal hesabın onaylı, yani kredi kartı ekli değilse, malesef. Ancak kredi kartı ekli olduğu zaman dahi önce parayı kredi kartına aktarman, ardından alışveriş yapman gerkeiyor çünkü paypal, bakiyendeki parayı yurt dışında kullanmana izin vermiyor. Neden diye sorma, bilmiyorum. 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap