Öbür bilgisayara geçtim. Bundan da yapayım dedim şimdi hata verip durmaya başladı. Çalışmıyor program -.- Link eklediğimde hata çıkıyor.
İnternetten Para Kazanmak / LiensCash.com ~ 1000 Tık = 1€
· 99 Yanıt · 9.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 5 / 5
Yanıtlar
5 euro yapip eger vermediyse ben bu isten supelendim 🕵️ sazan.avi mi acaba
Bir arkadaşımız daha çekmiş para.
http://img835.imageshack.us/img835/3447 ... lntsfr.jpg
http://img835.imageshack.us/img835/3447 ... lntsfr.jpg
paint.gif
paint.gif
+1 👴
arkadaşlar para cekebilen varsa uğraşcam para cekerseniz foto koyun abanalım
İlk para çekme talebimi ilettim, hayırlısı. 😊

İlk para çekme talebimi ilettim, hayırlısı. 😊
Aldığın anda söylede internet cafedeki tüm pclere kurayım botu 🎅
Bot bende bir süre sonra(Çok kısa bir süre) yavaşlıyor ve duruyor. O yüzden çok uğraş gerektiriyor. Bende uğraşamıyorum -.- Ama para sana hemen gelirse tekrar başlayabilirim 😜
Evet bro geldi mi para? 😄
Hayır, henüz gelmedi. ^^
Benim daha önce bu sorunum yoktu programla ilgili ama yeni başladı.
Hız ve tık sayısı yavaşladı ve 2. / 3. / 4. slotlara link yerleştirmek istediğimde bu uyarıyı veriyor . ( fakat gene yerleştiriliyor )
Resim aşağıda . Yardımcı olursanız sevinirim.

Hız ve tık sayısı yavaşladı ve 2. / 3. / 4. slotlara link yerleştirmek istediğimde bu uyarıyı veriyor . ( fakat gene yerleştiriliyor )
Resim aşağıda . Yardımcı olursanız sevinirim.

hesabına para geldimi ???
Para Alınca Yazar Arkadaşlar Panik Yapmayın.
Aynen, para hesabıma gelirse ilk işim buraya yazmak olacak. 😊
5 gundur bekliyorum gelmedi 10 euro tekrar 4 euro oldu sitede lienscash dolandırıcı kesin

5 gundur bekliyorum gelmedi 10 euro tekrar 4 euro oldu sitede lienscash dolandırıcı kesin
Illegal yollarla adamın sistemlerini sekteye uğratıp para kazanmaya çalışıyorsun sonrada parayı alamayınca herifler dolandırıcı oluyor 😁
Bu arada bu resimden anladığım herifler 10 euro'nu onaylamışlar işlemde gönderilmeyi bekleniyor.Yeni bakiye olarakta 4 euro'yu açmışlar.Böyle sitelerde ödemeler belirli günlerde yapılır , ödeme yapıldığında büyük ihtimal sende alırsın paranı.
Zaman Kaybı Ödeme Yapmıyor Kanımca.
Ps: Zaten Sahtekar Olduklarını Şurdan Anlarsınız 5€'olunca ödeme yapacağız diyolar yaptıkdan sonra 10 diyor sin:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap