iLostMyLife Eski bir dolandırıcıdır yaptığı bir çok şey var buna çok kez bir sürü kişi tanık olmuştur.
Ecsro(vip) oyuncularına sorarsanız anlatırlar ''Zeki'' demeniz yeterli.
Az önce beni de extraloob un adını vererek kandırmaya çalıştı..
Yazık diyorum sadece bence d.mod vs secerken kişinin geçmişi de incelenmeli
Ve bu kişinin sizden bilgilerini talep ediyorum.
iLostMyLife exl deneme mod. (Dolandırıcı)
· 71 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
71 Yanıt
Bu adam dmod .. olabilmiş ben ve benim gibiler olamıyor. Ne kadar komik ^^
1- Bu adam V.i.P'deki charımı soydu .
2- Zeusda benim adıma 99 str bower char çaldır .
3-Bu adamın sitede 10larca üyeliği var..
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Haklısın araya bazen dolandırıcılar karışabiliyor.
Old Nick >> NonStop@
WoRCLoCk
X
Xpr3ssMusic
⭐ 19y
insanoğlu çiğ süt emmiştir + bu devirde babana bile güvenmiyeceksin 😄 :))
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Bende olamadım ama hiç şikayetçi değilim,olanları tebrik etmekten başka bir seçeneğin yok ☕
insanoğlu çiğ süt emmiştir + bu devirde babana bile güvenmiyeceksin 😄 :))
Haklısın rahmi de bu adam ne emmiş Allah bilir kaç kişinin canını yaktı hala rahatlıkla devam ediyor
bu kişinin sizden bilgilerini talep ediyorum.
Bende olamadım ama hiç şikayetçi değilim,olanları tebrik etmekten başka bir seçeneğin yok ☕
Yanlış anlama şikayetci falan değilim.. 👍
Dediklerinizi kanıtlayabilir misiniz peki? 🙄 Yanlış anlamayın, onu savunduğumdan değil fakat elinizde kanıt yoksa bunları rahatlıkla inkâr edebilir.
msn kayıt tutmadığımdan herhangi bir kanıtım yok.
Kanıtların varsa gereği yapılır !
Ama böylelerini görünce sinirleniyorum ya. Extraloob'un adını vermezler mi bide !
Hiç değilse seni kandıramamış 😐
Ama böylelerini görünce sinirleniyorum ya. Extraloob'un adını vermezler mi bide !
Hiç değilse seni kandıramamış 😐
Kanıtınız yoksa yapılabilecek bir şey de yok. Ama genede İstekleriniz & Önerileriniz bölümünde bunun gibi bir topic ile şansını deneyebilirsin.
Bu arkadaşın sizi yada başka birisini dolandırdığına dair somut bilgileri edinebilirsek gereken yapılır lakin böyle suçlamalarla bir yere varılmaz ayrıca
Forum Kuralları madde 30 extraloob.com sitesinde görevli ve yönetim üyesi olan yetkililer bir dolandırıcılık veya benzeri bir olaya karıştığında bunun sorumluluğu extraloob.com sitesini alakadar etmez şahıslar arasında ki sorun şahısları ilgilendirir lakin yönetim üyesi olan kişinin suçluluğu tarafımızdan ispatlanırsa yetkileri elinden alınır. extraloob.com sitesi yönetimden hiçbir üyenin sorumluluğunu almamıştır.
ve 31 Bu siteye üye olan herkes, tüm kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.msn den cıkarken de extraloob adına konusan msn: ben ImmorTaLGoD diyerek çıktı.
Onun üzerine suçu atmaya çalışıyor heralde...
Bu arkadaşın sizi yada başka birisini dolandırdığına dair somut bilgileri edinebilirsek gereken yapılır lakin böyle suçlamalarla bir yere varılmaz ayrıcaForum Kuralları madde 30 extraloob.com sitesinde görevli ve yönetim üyesi olan yetkililer bir dolandırıcılık veya benzeri bir olaya karıştığında bunun sorumluluğu extraloob.com sitesini alakadar etmez şahıslar arasında ki sorun şahısları ilgilendirir lakin yönetim üyesi olan kişinin suçluluğu tarafımızdan ispatlanırsa yetkileri elinden alınır. extraloob.com sitesi yönetimden hiçbir üyenin sorumluluğunu almamıştır. ve 31 Bu siteye üye olan herkes, tüm kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Üstüme suç attı 😉 Çöp kutusuna bir bakıver Hırsız Prisoners, Prisoners Hırsız değildir diye topicleri vardır. 🙄
Bu arkadaşın sizi yada başka birisini dolandırdığına dair somut bilgileri edinebilirsek gereken yapılır lakin böyle suçlamalarla bir yere varılmaz ayrıcaForum Kuralları madde 30 extraloob.com sitesinde görevli ve yönetim üyesi olan yetkililer bir dolandırıcılık veya benzeri bir olaya karıştığında bunun sorumluluğu extraloob.com sitesini alakadar etmez şahıslar arasında ki sorun şahısları ilgilendirir lakin yönetim üyesi olan kişinin suçluluğu tarafımızdan ispatlanırsa yetkileri elinden alınır. extraloob.com sitesi yönetimden hiçbir üyenin sorumluluğunu almamıştır. ve 31 Bu siteye üye olan herkes, tüm kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Ben biryere varmaya çalışmıyorum sadece sizleri uyarıyorum dikkatli olun diye.
Ve sadece bilgilerini talep ediyorum.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
msn den cıkarken de extraloob adına konusan msn: ben ImmorTaLGoD diyerek çıktı.
Bu kadarda aptallık olmazki,ben dolandırıcılık yapsam kim olduğumu söylermiyim hiç ☕
arada olabiliyor böyle şeyler eğer dmod olma sistemini bilmiyorum ama orda yazılan bilgilere ulaşıp gerçekliliği kontrol edilmiyorsa bilgileri sallamış olabilir böylece dmod olunca daha kolay birilerini kandırabilirim demiş olabilir banada bugün öm attı swsroda 87 lvl nuker satayımmı diye iiki takas teklifimi kabul etmemiş ^^
Allah'a havale Edin Geçin Takmayın Kafaya Rahat Olun Hayatı Dolu dolu yasayın 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap