Merhaba ArkadasLar . Bn 2 qün önce hybird Spear Char olusturdum Statlarını 7.1 olarak Verdim .. suan lwl 35 im Qüselde qidiyor Sizce Bu char Nasıl olur yani Bow Mu açsaydım spear devammı Edeyim ? ?
HybirD Spear
· 14 Replies · 2.5K views 0 reading
14 Replies
7/1 Hybrid Spear çok klas bir chardır aynen devam et keşke 70den sonra str verseydin kahvekeyfi
nasıl 70 den Sonra Str verseydin Bn Daha 70 olmadımqi ? :S 35 lwl
R
RoyalFlush
⭐ 19y
o zaman 70 ten sonra str ver Very Happy
gerçekten güzel bir çar olacak
gerçekten güzel bir çar olacak
inş. Öle olcak Very Happy 38 lwl oldm Very Happy kahvekeyfi Bn Simdi Nerede Taxı Yapayım 80 lwl int charım war
R
RoyalFlush
⭐ 19y
ujigi mujigi kuzenler sana baya yardımcı olacaktır
en iyi exp 11 lvl yüksek mob lardan gelir
en iyi exp 11 lvl yüksek mob lardan gelir
hybird spear cok saglam yapilandirmadir
Cok güzel chardır ama intci oldugu için beni sıkmıstı. Sad
+'larla 13.5 k gibi bir canın ve 16k gibi bir manan olucaktır.Muthiş bir katil olur.Ama birkac chara denk geliceksin,onları yıkımayacaksın bunu bil.Takma tabii kafaya o bi kac char hariç bütün server senin olur.
+'larla 13.5 k gibi bir canın ve 16k gibi bir manan olucaktır.Muthiş bir katil olur.Ama birkac chara denk geliceksin,onları yıkımayacaksın bunu bil.Takma tabii kafaya o bi kac char hariç bütün server senin olur.
arkadaslar . Bn Suanda Fire Kullanıorm 40 level Oldm biras Önce Fakat 45 deki El yakma skilini Açmadan Ligt e mi dönsem :S ?
Bence de hbrt char kadar sacma bir car yoktur.. kasacaksan ya full int yada full str kadasacaksın Gerisi yalan. Ama zevk meselesi ne yaparsın Very Happy
Benim gördüğüm spearlar 5/1 olur sword shield ler 7/1 oolur
Benim gördüğüm spearlar 5/1 olur sword shield ler 7/1 oolur
ço kdoğrudur katılıyorum en iyi hybird spear 5 e1 dir. cavede nukelerle kasarsın sonra takla ya geöçincede ilk nuke sonrada bir dönersin yaratık olür.
http://www.youtube.com/watch?v=SxTZ9zT6mOw&feature=related
bu videoda seni aydınlatacaktır
LoL
LoL
Log in to write a reply.
Log In