A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #21 Tekrar hoşgeldiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #22 Welcome bro ^^ Özledim seni. Sen gel hele bizim arka bahçeye deli projeler var. Hep beraber çalışıyoruz xP TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MaRJiNaL ⭐ 19y 17 yil once #23 Hoş geldin ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 17 yil once #24 Wow, geri dönüş mevsimi sanki :):) Hoşgeldin Mert [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain OP ⭐ 19y 17 yil once #25 Wow, geri dönüş mevsimi sanki :):) Hoşgeldin MertYa sen hacım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #26 Kim gelmiş ? 😄 Gel gel çay koycam gel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Espio ⭐ 19y 17 yil once #27 Çay mı? sadece kuru çaylamı geçiştiriyosun 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #28 Bi biskrem versem ? 😈 😆 😄 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Espio ⭐ 19y 17 yil once #29 ahaha o kadarcık mı 😞 smirnoff ice olmaz?@Hamzacım sms - kontör hiçbirşeyim yok 😁 ama teşekkür ettim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 17 yil once #30 hoşgeldin Espio 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #31 Sen iste ben sana neler veririm 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #32 Geri hoşgeldin abi .. belki hatırlarsın beni az olsada bi muhabbetimiz vardı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #33 daha kimler geri dönecek kimler, uuuu bu yazı heyecanla bekliyorum 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo. ⭐ 19y 17 yil once #34 welcome 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BiLqiN ⭐ 18y 17 yil once #35 Hoşgeldin . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Redefine ⭐ 19y 17 yil once #36 Aramıza tekrar hoşgeldin. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 17 yil once #37 Hoşgeldin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BrendiBelle ⭐ 18y 17 yil once #38 Ben geldim mertimide getirdim 😊 baya güzel oldu şimdi.hemen eski ortamımızı yakalıycaz.özlemişiz burayı yaa 😊nese hoşgeldin mertcanım :)) ❤️ 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #39 sende hoşgeldin brendi ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 17 yil once #40 Hoşgeldin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil