lemonade OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #1 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
sarkolata ⭐ 17y 12 yil once #2 13/1 vayne için zor olmamıştır heralde, 2pd var attack speede bak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zippy ⭐ 15y 12 yil once (düzenlendi) #3 O channelde şunu buldum oha resmen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #4 Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildiO channelde şunu buldum oha resmenAhmet kha ile yapıyordu az kalsın önceki maç bunu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zippy ⭐ 15y 12 yil once #5 Maddy The Baron Keeper 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #6 Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildiO channelde şunu buldum oha resmenbunu yapan adam bana ad fiddle top git daha op desin giderim oha resmen ya yuh 🙏 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil