Holy Spell hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Cleric yardım Holy Spell
· 13 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
L
LoveForLife
⭐ 18y
?
😱 🤔 +5
ne s***lmesi arkadaşım :D
😱 🤔 +5
😱 🤔 +10
H
hiphopmania
⭐ 19y
😱 🤔 + 15
Hic bir şey anlamadım valla sakincene anlat cozum yolu bulalım.
Holy Spell i soruyor herhalde xD Zehirlerin tutmamasını sağlıo arkadasım
Zehir (Fear,Zombie,Lighting Shock,Frezee,Frostbite,Brun vs vs vs......)
Zehir (Fear,Zombie,Lighting Shock,Frezee,Frostbite,Brun vs vs vs......)
ne dionus siz ya
:DDeğişik bi konu^^
Holy Spell, status durumlarının tutmamasını sağlar. (Mesela kendine holy spell basarsan adam seni donduramaz. Burn,Shock,Poison,Zombie gibi durumlar tutmaz. Eğer status'ün lvli çok yüksekse tutar ama Holy Spell geçme onun süresini azaltır.Son derece yararlı bi skill. Kısacası pill yerine bu skilli kullanabilirsin. 👍
T
th3NightMare
⭐ 19y
blade deki division ve bleed inde tutmasını engellio dimi?warrior/cleric kascamda 😄
Warlock'ların en nefret ettiği skill, debuffların anasını ağlatır, hemen hemen hiçbir debuff'ı yediremez warlocklar holy spell'li çarlara, yani pvp'de force chinese'lere ve warlock'lara karşı büyük avantaj sağlar. Sağdan soldan bir clericten bulursan kesin bastır kendine 😄
Warlock'ların en nefret ettiği skill, debuffların anasını ağlatır, hemen hemen hiçbir debuff'ı yediremez warlocklar holy spell'li çarlara, yani pvp'de force chinese'lere ve warlock'lara karşı büyük avantaj sağlar. Sağdan soldan bir clericten bulursan kesin bastır kendine :D
yalnışın var warlockların dotlarını etkilemiyor diyelim toxin attım toxini ekilemez ama toxin beraber gelen posionu etkiler 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap