Icerige atla
Extraloob

Hız Canavarım Hız yapmıyor . .s xS

· 20 Yanıt · 2.5K görüntüleme
K
KozmonoT OP ⭐ 19y
Pc'm en küçük Oyunlarda bile donma gösteriyor. (örn: age of empires II vs. gibi, büyük oyunları artık siz düşünün.) Normalde sorun çıkartacak bir bilgisayar değil hatta özelliklerini söyleyince hadi ya bu Pc donar mı falan da diyebilirsiniz. Ama donuyor ve beni sinir hastası olma derecesine getirdi resmen..! .s xS

Öz:

4 GB Ram
512 Mb yada 1 Gb ekran kartı var tam çözemedim .s xS
Intel Core 2 Quad işlemci (yani 4 çekirdekli)

Sonuç olarak Pc'mden istediğim performansı alamıyorum hatta istemediğim performansı bile alamıyorum .s xS.

Saygılarımla..
20 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
32 bit kullanıyorsan 64 bit kullanmayı dene 😉
K
KozmonoT OP ⭐ 19y
32 bit kullanıyorsan 64 bit kullanmayı dene ;)

Advance yorumun için teşekkür ederim. Pc'mi Casper mağzasından aldım. Eve geldiğinde Vista Home Basic 32 Bit vardı. Bende aynısını düşündüm internetten Vista Ultimate 64 Bit edindim. Pc'me Kurdum. Yine aynı sonucu alıyorum. Özellikle oyunlarda sorun yaratıyor. .s xS

- Resim Silinmiş.
N
Neverex ⭐ 17y
hacım o girdiğin yerde windows experine yazan yerde soluk renkli rakam var 4,8 diye oraya tıkla o sayıları mavi hale getir puanımı geüncelleştir diyip sorunun hallolucaktır canavar canlanıcaktır ^^
M
Metover ⭐ 18y
Product Number Güzelmiş 😄
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
driver ları bios u güncelle win7 ultimate x64 e geç
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
veya XP'ye..
K
KozmonoT OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Ekran Kartım Burda.

hacım o girdiğin yerde windows experine yazan yerde soluk renkli rakam var 4,8 diye oraya tıkla o sayıları mavi hale getir puanımı geüncelleştir diyip sorunun hallolucaktır canavar canlanıcaktır ^^

Teşekkür ederim Hacım dediğini yaptım. Rakamlar şöyle oldu:

- Resim Silinmiş.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Win7 x64 Ultimate kur uç. 😎
K
KozmonoT OP ⭐ 19y
driver ları bios u güncelle win7 ultimate x64 e geç

Windows 7 düşünüyorum ancak Driverlarda sorun çıkartır diye şimdilik geçmiyorum. Sorun yaratabilirmi ?

veya XP'ye..

XP Denedim. Pc deki Rami 3.25 Gb olarak görüyor. Bende Tekrar Vista'ya döndüm o yüzden .
K
KozmonoT OP ⭐ 19y
Windows 7 için Driverları nasıl Temin edebilirim bilgi verirseniz sevinirim 😊
furious
furious ⭐ 19y
driverlerini güncelle
P
Prada ⭐ 19y
Casper gıcıktır biraz.. Ben en son casper Omega aldığımda harici fan almıştım fena ısınma yapıyordu neden bilmiyorum Nvidia ekran kartımın ustunde ki fan tekten satılan kartın fanının yarısı kadardi.. Isınması bol oluyor nedense casperların
M
1.Xp sakın kurma snra ağlarsın.
2.Ekran kartın iyi olmayabilir çünkü benim bile 5,6 puanım.
3.Win7 64 biti öneririm.
B
Band'Eros ⭐ 17y
toplama bilg 1 numara .D
K
KozmonoT OP ⭐ 19y
Arkadaslar teşekkür ederim yorumlarınız ve yardımlarınız için. Windows 7 CD si temin ettim şimdi kuracağım. Kurulumdan sonra size bilgi veririm.

Saygılarımla..
K
KozmonoT OP ⭐ 19y
Windows 7 işe yaradı. Hissedilecek bi değişim oldu Pc'mde .

Önerileriniz ve Çözümleriniz için Tşk ederm.

Konu Kilit Lütfen .
M
Windows 7 işe yaradı. Hissedilecek bi değişim oldu Pc'mde .

Önerileriniz ve Çözümleriniz için Tşk ederm.

Konu Kilit Lütfen .

Haydi hayırlısı hacım. :P
I
ironlance ⭐ 17y
sorun ekran kartında,çok eski bir model,zaten hazır pc leri bu yüzden sevmiyorum 4gb ram,4 çekirdekli işlemci koyarlar fakat koydukları ekran kartı hurdaya versen satılmaz cinstendir,sorununu ekran kartı alarak çözebilirsin yoksa windows7 miş xp miş 32 bit miş falan hikaye bunlar...
K
KozmonoT OP ⭐ 19y
sorun ekran kartında,çok eski bir model,zaten hazır pc leri bu yüzden sevmiyorum 4gb ram,4 çekirdekli işlemci koyarlar fakat koydukları ekran kartı hurdaya versen satılmaz cinstendir,sorununu ekran kartı alarak çözebilirsin yoksa windows7 miş xp miş 32 bit miş falan hikaye bunlar...

Galiba haklısın kardes. Biraz düzeldi ama Genede Oyunlarda Yamuk çiziyor bana .xS

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: