Yardım edin lütfen
- Resim Silinmiş.
:S:S:S:S:S:S Yardım Lütfen
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Banada hep oldu 3 4 bekleyince kendiliğinden açtı. ama bi problem olduğu kesin.
Alla alla :S
Yeri Burası Değil Bro ^^
Foto var diye koydum xD Kusurabakmayin Extraloob Ailesi 😊
botu kapa yine ac sorun çozulcektir eminim
pc'ye ve modeme res at sorun kalmaz.
botu kapa yine ac sorun çozulcektir eminim
Yaptım abi bu sefer Id Pw yazıyorum Enter a tıkladıktan sonra oyuna gırmıyor :S
pc'ye ve modeme res at sorun kalmaz.
bunuda yaptım :S yine olmadı abi
Başka server a giriyor Sparta serverına girmiyor :s Gm bilerek yapyıro xD
Internetinle Alakalı Bu. Modeme Res Atman Yeterli Olur Sanırım.
Aynı sorun bende var.Ve yeni tamirden gelen bilgisayarımda.Start Client diyorum Silkroad Client Logosu Geliyor ama bilgisayarı sabaha kadar açık bıraksam girmez.Bu arkadaşınki gibi 10060! hatası var bendede.
Aynen Öyle 😉 Ama Şu anda oyundayım 😊
Nasıl Yaptın?
Uppp Uppp Giremiyorum.Uyumluluk ney Silkroad İçin Senin?Ben hepsini denedim yok olmuyor.oyuna giriş yapmak için start diyorum.Logo geliyor Ve Devamı Yok Ya öyle duruyor.Yada Takılıp Kapanıyor.
Böyle şeylere yardım edilmiyorsa Türkiyenin En Büyük(!) Silkroad Forumu diye geçinmeye gerek yok.Bu süreden sonra extraloobdan ha uzaklaştırılmışım ha uzaklaştırılmamışım.Buraya insanlar gırgır şamata, milletin charını pvp videosunu, resimlerine bakmak için girmiyor.Burda herkes sorun çözmeye birşeyler paylaşarak birbirine yardım etmeye çalışıyor.Fakat artık burada böyle birşey kalmamış ben bunu anladım.
K.bakma 😊 Bi ara giremedim siteye Bende bilmiyorum sabah kalktım denedim bi baktim girmiş 😄
_
_SilverLine_
⭐ 17y
Böyle şeylere yardım edilmiyorsa Türkiyenin En Büyük(!) Silkroad Forumu diye geçinmeye gerek yok.Bu süreden sonra extraloobdan ha uzaklaştırılmışım ha uzaklaştırılmamışım.Buraya insanlar gırgır şamata, milletin charını pvp videosunu, resimlerine bakmak için girmiyor.Burda herkes sorun çözmeye birşeyler paylaşarak birbirine yardım etmeye çalışıyor.Fakat artık burada böyle birşey kalmamış ben bunu anladım.
Aynı sorun bendede oldu modeme ve pc ye aynı anda res attım geçti sende dene istersen..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap