Icerige atla
Extraloob

Bilgisayar Ödütüyoooo ::S:s::S:S:S

· 7 Yanıt · 960 görüntüleme
W
Wrestler OP ⭐ 19y
beyler gari p garip ses geliyo kasadan gelmio pc den düt düt düt düt dio sonra kesiliyo:S nasıl cozerım bu sorunu
7 Yanıt
M
Tek bip = sorun yok
Tek ve uzun bip = işlemcin oturmamış
2 bip = ramlardan biri arızalı ve sonrasında rest atar ya da makina açılmaz
2 kısa bip = klavyen yerine tam oturmamış olabilir.
2 biri kısa biri uzun bip = ekran kartı
çok bip = Cort (: yeni bir donanım taktıysan yerine oturmamış veya anakart üzerinde sorun var.

çok bip çözümü : donanımını kontrol et ramlerin slotunu değiştir hepsinin yerine tam oturduğuna emin ol..
X
XER0 ⭐ 19y
Tek bip = sorun yok
Tek ve uzun bip = işlemcin oturmamış
2 bip = ramlardan biri arızalı ve sonrasında rest atar ya da makina açılmaz
2 kısa bip = klavyen yerine tam oturmamış olabilir.
2 biri kısa biri uzun bip = ekran kartı
çok bip = Cort (: yeni bir donanım taktıysan yerine oturmamış veya anakart üzerinde sorun var.

çok bip çözümü : donanımını kontrol et ramlerin slotunu değiştir hepsinin yerine tam oturduğuna emin ol..

bunları nası ezberledin ya 😆
B
bigbos ⭐ 18y
evet aynısı bendede oluyodu
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
en iyisi bip senin çıkamaması için bişey var şimdi herkezde farklıdır o nerde olduğunu tam söyliyemiyeceğim ama onu çıaktınca pc deki tüm bip sesleri gidiyor, mesela birçok tuşa durmadan basınca bip sesi çıkınca onu çıkartınca o bip sesi çıkmıyor.
K
kubN70 ⭐ 18y
arkadaşlar benim pc de ötüyo internetten oyun oynarken bide bazen internetten çizgifilm ve film seyrederken ya ayar oldum (benim ram 256)
T
TitusPullo ⭐ 19y
ÖTmeden ötmeye fark var. Metalmilita açıklamış. Hangi sesi alıyosunuz. Bunlardan daha farklı bir ses mi yoksa?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: