http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=4301517
Formatı atıp sürücüleri yüklüyorum ama nete bağlanamıyorum kablo ile. Sizce sıkıntı nerde? Anlayan arkadaşlar varsa hangisini kurmam gerekiyorsa söyleyebilir mi ?
HP G62-b11ET Dizüstü Bilgisayar
· 11 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Driver Pack Solution kur hacım.
Hacım ne işe yarıyor bu program?
Driverları otomatik bulur ve yükler
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım sorun şurda; Laptop'ta internet bağlantım yok. Driverları kuruyorum kabloyu bağlıyorum girmiyor. Bu programı da kurdum internet bağlantısı istiyo 🙄
Driverları otomatik bulur ve yükler
Hacım sorun şurda; Laptop'ta internet bağlantım yok. Driverları kuruyorum kabloyu bağlıyorum girmiyor. Bu programı da kurdum internet bağlantısı istiyo 🙄
DVD sürümünü indireceksin 4.4 gb olanı.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
summer2:
sağol hacım
DVD sürümünü indireceksin 4.4 gb olanı.
summer2:
sağol hacım
@Kemalist
Hacım dediğin programı indirip sürücüleri yükledim önceden kablosuz ağları görmüyodu şimdi görüyor. Bağlanıyorum bağlandı diyor ama internete girmiyor sağ altta sarı ünlem işareti oluyor. Nedenini bir türlü çözemiyorum yaa
Hacım dediğin programı indirip sürücüleri yükledim önceden kablosuz ağları görmüyodu şimdi görüyor. Bağlanıyorum bağlandı diyor ama internete girmiyor sağ altta sarı ünlem işareti oluyor. Nedenini bir türlü çözemiyorum yaa
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bro internetin kesik olabilir mi acaba 🤔
@Kemalist
Bro internetin kesik olabilir mi acaba 🤔
Nina Ricci
⭐ 17y
Modemi sıfırlayıp kullanıcı adı ve şifreyi tekrar kontrol ederek dene bir de.

Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
2 Gündür uğraştım uğraştım olmadı verdim bilgisayarcıya daral:
Modemi sıfırlayıp kullanıcı adı ve şifreyi tekrar kontrol ederek dene bir de.
2 Gündür uğraştım uğraştım olmadı verdim bilgisayarcıya daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap