Icerige atla
Extraloob

Her Hafta 1 Film İzle Kampanyası

· 115 Yanıt · 18K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Her Hafta 1 Film İzle Kampanyası

Gördüğünüz gibi müthiş filmler çıkıyor ve bunları az da olsa izlemek gerek diye düşünüyorum bu bağlamda hepimizi gaza getirmek için her hafta bir film izle kampanyasını başlatıyorum ve bu gece ilk olarak ben başlıyorum ardımdan gelecekleri merakla takip edeceğim ve bu topicte ki akışa göre her hafta izleyeceğim filmi seçeceğim.

Bu gece izleyeceğim film ; Twilight ~ Alacakaranlık 😎

Saygılarımızla,
115 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Sinemada izlemiştim altyazılı olarak.Konusu gayet güzel efektler yerinde,kesinlikle izlenmeli.
A
Aesify ⭐ 18y
Çok Güzel Bi Film Herkezin İzlemesini Tavsiye Ederim
B
vov bu film çok güzel.Vampirlerin yaşamını gösteriyordu.Sanırım bunun 3-4 tana filmi var ben 1 tanesini izlemiştim oda yarım yamalak.Bulursam izleyeceğim 😊
M
mertcangs ⭐ 18y
bizim sınıfta izlemeyen kalmadı Alacakaranlık'ı hatta kitabını okumayan 1 veya 2 kişi var ama ben izlemedim daha matrix üçlemesi bitince iylerim bende 😊
M
Mojito ⭐ 18y
Ben bu hafta aşk tutulmasını izleyecem her hafta izliyorum..
F
F34RL3SS ⭐ 19y
bu film gerçekten çok güzel, kesinlikle izlenmeli.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Her hatfa bir film kesmez beni. Her gün 1-2 film olsa ideal benim için ^^ Bugün Nostalji yapıcam ve Esratin bedelini izleyecem. Gece yarısıda Action filmi olan Tetikçi 2'i izlerim.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Extraloob sinema salonu yapalım , her hafta belirli bir gün belirli bir saat'te izletelim .Youtube gibi bir şey olmasın , herkez aynı dakikada olsun ve film durdurulmasın vb yani bildiğiniz sinema salonumuz olsun 😜

Yapabilsek aslında mükemmel olurdu böyle bir şey ama mümkün mü bilemem 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
Extraloob sinema salonu yapalım , her hafta belirli bir gün belirli bir saat'te izletelim .Youtube gibi bir şey olmasın , herkez aynı dakikada olsun ve film durdurulmasın vb yani bildiğiniz sinema salonumuz olsun 😜

Yapabilsek aslında mükemmel olurdu böyle bir şey ama mümkün mü bilemem :P

Hayaller iyidir hacım lol 😁 😘
T
TwiLighT ⭐ 18y
Elinde torrent falan bulunan biri yok mu yahu 😕 utanıyorum kendimden nasıl izlemem ben bu twilight' ı 😜
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Okan abi o filmi izledim süper ya vampirlere farklı bir bakış açısı getirmişler harika 🍺
C
Claire ⭐ 18y
Çok Güzel Bir FilmDir 😊
O

Haftayada izlemeyenler bunu izlesin o vakit.
Jigsaw diyorum. Off. 5 filmin 5inide 10 kere izlemişimdir.
D
destiny ⭐ 18y
Bu akşamı bu film ile geçireceğim. 😎

S
Stephanos ⭐ 19y
Twilight süper dir.
2.Filmini dört gözle bekliyorum

`` New Moon ``

p.s : Twilight ı 4 kere sinemada izledim xD
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Yapabilsek aslında mükemmel olurdu böyle bir şey ama mümkün mü bilemem :P

uuuu hep aklımda olan bir projeyi canlandırdın hacım zihnimde dur bakayım ben titonun ifadesini alayım dro-belg kardeşlere de danışayayım 😄
A
Agilla ⭐ 18y
Okan Abi Sitede DVDRip Film Koyabiliyormuyuz Yani Download linkleri Falan 😊 Merak Ettimde
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hayır yasak güzelim.
A
Agilla ⭐ 18y
Aklıma Takıldıydıda Ei Oldu Cevapladıgın Tetikçi 2 Yi İzlemeyenler İzlesin GErçekten Güzel Bir Film

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: