wallahi şaka gibi demek ki bu top 250 devamlı değişiyor bende ki liste çok eski yıllara ait print out alıp hepsinin üzerini çizip izlemiştim ve arşivlemiştim hatta olmayan filmleri başka forumlarda gruplaşıp amerikadan dvd olarak satın alıp izlemiştik hey gidi günler heyyyy.
Her Hafta 1 Film İzle Kampanyası
· 115 Replies · 18K views 0 reading · Page 5 / 6
Replies
Çok qüzel film 😊
Alacakaranlık ' ı anca bugün izleme fırsatı bulabildim ve gerçekten süper . Arkadaştan kitabınıda alacağım orada ayrıntıLara daha çok yer verilmiş ki verilsin yani az buz birşey değil kalınlığı 😄
TwiLight'dan sonra "Yatak odası komedisi 😈 " ve onun akabinde "Ucube (Dvd player arıza çıkarmasaydı tamamını izleyecektim ama yarıda kaldı) " filmlerini de izledim. 😄
TwiLight'dan sonra "Yatak odası komedisi 😈 " ve onun akabinde "Ucube (Dvd player arıza çıkarmasaydı tamamını izleyecektim ama yarıda kaldı) " filmlerini de izledim. 😄
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Her ölüm yeniden doğuşa sebepse,açan bir çiçeğe ağlamakta mümkün.Tomurcuklarını nazlıca dünyaya göstermeye hazırlanırken çiçek,bir ölünün ardından dökülen gözyaşları ile yeşertir toprağını.Söyleyin bana;o halde,bir çiçek açarken alkışlamalı mı,yuhalamalı mı?....
The Fountain-a.k.a:Kaynak
IMDB:7.5/10
- Resim Silinmiş.
Hayatımda hiç bir filmden bu kadar etkilenmedim..
Matrix serisi,Lotr serisi,Star Wars serisi ve daha niceleri gibi bir çok büyük yapımı izleme imkanı buldum.Ancak hiç birisi içimde,ama gerçekten içimde bir yerlerde böylesine büyük bir etki bırakmadı..
Bilmiyorum.Belki de içinde bulunduğum zor günlerin etkisi var bu görüşümde.Belki de beni hiç istemediğim halde,hiç istemediğim şekilde duygusallaştıran hayatın ta kendisindir böylesine etkili olan.Kaçamıyorum,kaçamıyoruz.Yazdıklarımın çoğunu sitemiz genelinde çok az insan hakkını vererek anlayabilecek biliyorum.Yine de konuşmam gerek.Kelimelerimi unutmadan,bu ukala duruşu parçalayarak konuşmam gerek..
Öyle bir film düşünün ki;içinde kurgulanan hikayenin yarattığı masal ile yeni bir kurgu oluşsun ve ana karakterlerin ta kendisi olsun.Tommy karısının beynindeki tümörden dolayı gün be gün eridiğini gören ve buna tüm hayatı pahasınca bir çözüm bulmaya çalışan bir doktordur.Karısı ise Maya'lar hakkında yaptığı araştırmalara ve yukarıda belirttiğim tekniklere dayanarak 'the fountain' adında bir kitap yazmaktadır.Kitap,aslında Tommy'nin çıktığı yolculuğun ta kendisidir.Daha fazla anlatmaya gücüm yok..
Sonsuza dek birlikte olmanın tek yolu,ölümdür..
The Fountain-a.k.a:Kaynak
- Resim Silinmiş.
Matrix serisi,Lotr serisi,Star Wars serisi ve daha niceleri gibi bir çok büyük yapımı izleme imkanı buldum.Ancak hiç birisi içimde,ama gerçekten içimde bir yerlerde böylesine büyük bir etki bırakmadı..
Bilmiyorum.Belki de içinde bulunduğum zor günlerin etkisi var bu görüşümde.Belki de beni hiç istemediğim halde,hiç istemediğim şekilde duygusallaştıran hayatın ta kendisindir böylesine etkili olan.Kaçamıyorum,kaçamıyoruz.Yazdıklarımın çoğunu sitemiz genelinde çok az insan hakkını vererek anlayabilecek biliyorum.Yine de konuşmam gerek.Kelimelerimi unutmadan,bu ukala duruşu parçalayarak konuşmam gerek..
Öyle bir film düşünün ki;içinde kurgulanan hikayenin yarattığı masal ile yeni bir kurgu oluşsun ve ana karakterlerin ta kendisi olsun.Tommy karısının beynindeki tümörden dolayı gün be gün eridiğini gören ve buna tüm hayatı pahasınca bir çözüm bulmaya çalışan bir doktordur.Karısı ise Maya'lar hakkında yaptığı araştırmalara ve yukarıda belirttiğim tekniklere dayanarak 'the fountain' adında bir kitap yazmaktadır.Kitap,aslında Tommy'nin çıktığı yolculuğun ta kendisidir.Daha fazla anlatmaya gücüm yok..
Her ölüm yeniden doğuşa sebepse,açan bir çiçeğe ağlamakta mümkün.Tomurcuklarını nazlıca dünyaya göstermeye hazırlanırken çiçek,bir ölünün ardından dökülen gözyaşları ile yeşertir toprağını.Söyleyin bana;o halde,bir çiçek açarken alkışlamalı mı,yuhalamalı mı?....
The Fountain-**.a:Kaynak
- Resim Silinmiş.
İmdb puanı azımsanacak gibi değil izlemek gerek.
ewime yeni döndüm 1-2 film de bn wereyim fırsatınız olursa izlersiniz
NEXT:başrolde nicholas cage war adam 2dk sonrayı görebiliyor güzel bir film
KNOWİNG: bundada nicholas cage war buda birzamanlar bir okulda öğrenciler arasında liste yapılıyor okulun ilk açılış günü gösterisi ne olsun diye bir öğrencinin 50yıl sonra dünya resmini çizip gömelim ve 50 yıl sonra bu okulun öğrencilerine werelim fikri seçiliyor ve 50 yıl sonra günümüzde olaylar başlıyor
NEXT:başrolde nicholas cage war adam 2dk sonrayı görebiliyor güzel bir film
KNOWİNG: bundada nicholas cage war buda birzamanlar bir okulda öğrenciler arasında liste yapılıyor okulun ilk açılış günü gösterisi ne olsun diye bir öğrencinin 50yıl sonra dünya resmini çizip gömelim ve 50 yıl sonra bu okulun öğrencilerine werelim fikri seçiliyor ve 50 yıl sonra günümüzde olaylar başlıyor
Geçen gün izledim izlemeyen arkadaşlar varsa şiddetle izlemelerini tavsiye ederim.Türü çözemedim 😁 ama biraz drama var filmin sonunda.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
güzel film
Geçen gün izledim izlemeyen arkadaşlar varsa şiddetle izlemelerini tavsiye ederim.Türü çözemedim 😁 ama biraz drama var filmin sonunda.
- Resim Silinmiş.
Çok hoş bir gerilim filmi 😆 Kesinlikle izlemeye değer. Şu aralar digiturk salonlarındada gösteriliyor bu film ^^
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
iyi seyirler dilerim kuzum ^^
twilight ı izleyip yorumlayacak arkadaş aranıyor.
Filmin 20 dakikasına kadar anca dayanabildim , divx player ın kumandasını divx player a fırlatana kadar yani 8))
Filmin 20 dakikasına kadar anca dayanabildim , divx player ın kumandasını divx player a fırlatana kadar yani 8))
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Önceki sayfalara davet ediyorum.
Link verseydin davete seve seve katılırdım...
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Link verseydin davete seve seve katılırdım...
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=678&t=127877&st=0&sk=t&sd=a&start=60
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y

Groundhog day --- tatlı bir kış filmi hiç sıkılmayacağınızın garantisini verip öneriyorum
+bill murray 🙏
İzlenmenizi tavsiye ettiğim çok Güzel Bir film.

İzlenmenizi tavsiye ettiğim çok Güzel Bir film.
Bu film çok babadır ^^
Size Kendi Film Arşivimden Önerebileceğim 150 200 fiLm var.. Ama hepsini yazmak zaman alır. bu yüzden içinden en beğendiklerimi tavsiye ediyim size :
Bunları İzlerken Gerçekten Büyük Keyif ve Zevk Aldım.
Alın İçeceğinizi Çekirdeğinizi.. Yaslanın Arkanıza Eminim Sizde Zevkle İzliceksinz 😊
Saygılar..
- Savaş Tanrısı
- Soldaki Son Ev
- Devrim Arabaları
- Babam ve Oğlum
- Issız Adam 😜
- 2012
- Wanted
- Kutsal Damacana
- Dead Race
- King Arthur
- Kabadayı
- Zor Ölüm 4
- Harry Potter Serisinden : Zümdürü Anka Yoldaşlığı - Ateş Kadehi - Melez Prens
- Yüzüklerin Efendisi Serisinden : İki Kule - Kral'ın Dönüşü
- Soldaki Son Ev
- Devrim Arabaları
- Babam ve Oğlum
- Issız Adam 😜
- 2012
- Wanted
- Kutsal Damacana
- Dead Race
- King Arthur
- Kabadayı
- Zor Ölüm 4
- Harry Potter Serisinden : Zümdürü Anka Yoldaşlığı - Ateş Kadehi - Melez Prens
- Yüzüklerin Efendisi Serisinden : İki Kule - Kral'ın Dönüşü
Bunları İzlerken Gerçekten Büyük Keyif ve Zevk Aldım.
Alın İçeceğinizi Çekirdeğinizi.. Yaslanın Arkanıza Eminim Sizde Zevkle İzliceksinz 😊
Saygılar..
Buda benim arşivim en sevdigim filmler ❤️
.REC
.Testere 6
. Hayalet Sesler
. Ölümcül Deney 3
. korku kapanı 3
. 30gün gece
. Hellraiser Cehennem meleği
. 3gün içinde öleceksin 2
. Rambo 4
. Paranormal Activity
Bunları izledim ve süperdi size en çok tavsiye ettiğim 2 film Hellraiser:cehennem Meleği ve 30gün gece 2 side en çok sevdigim film hiç sıkılmadan izledim bu arada Hellraiser 8 tane filmi war hepsinide izledim 😊 Rec ide tavsiye ederim biraz sıkıcı ama zombi filmi oldugu için çok güzel sahneleri wardı
.REC
.Testere 6
. Hayalet Sesler
. Ölümcül Deney 3
. korku kapanı 3
. 30gün gece
. Hellraiser Cehennem meleği
. 3gün içinde öleceksin 2
. Rambo 4
. Paranormal Activity
Bunları izledim ve süperdi size en çok tavsiye ettiğim 2 film Hellraiser:cehennem Meleği ve 30gün gece 2 side en çok sevdigim film hiç sıkılmadan izledim bu arada Hellraiser 8 tane filmi war hepsinide izledim 😊 Rec ide tavsiye ederim biraz sıkıcı ama zombi filmi oldugu için çok güzel sahneleri wardı
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
Beleş Film 1080p —720p HD Film dizi izle Aura Skyblock |Her Hafta Elmas Spawner |Girişte Golem Spawner |Her Saat Event|Bugün Saat 5'de Online ⭐League of Myko⭐|Bakiyeni Nakite Çevir |Starter Pack sadece 250 Bakiye |Lig Sistemi ile Her Hafta Yeni Bir Başlangıç |Haftalık Nakit Ödüller 78.190.6.50 Cs 1.6 BAYRAK KAPMACA Her Hafta Top 15 Steam Hafta Sonu Ücretsiz Oyun Kampanyası