Elinde torrent falan bulunan biri yok mu yahu 😕 utanıyorum kendimden nasıl izlemem ben bu twilight' ı :P
Yanlız değilsin 😜
Elinde torrent falan bulunan biri yok mu yahu 😕 utanıyorum kendimden nasıl izlemem ben bu twilight' ı :P
New Moon trailer i ni izlemediyseniz ;
http://www.youtube.com/watch?v=fXuN8hkQ0sU
Ayrılmadan önce izlediğimz son filmdi 😢 😢
Hacım buradasın ? 😱 🙏
Hacım buradasın ? 😱 🙏
naparsın koçum bu site bırakılmıyor gerçekten ya 😄
şu stressten kurtuluyum bi başlıyım üniversiteye sonra tamamiyle burda olucağım bırakılmıyor bir türlü bu site
Hacım buradasın ? 😱 🙏
naparsın koçum bu site bırakılmıyor gerçekten ya 😄
şu stressten kurtuluyum bi başlıyım üniversiteye sonra tamamiyle burda olucağım bırakılmıyor bir türlü bu site
Aynen bro. Özledim seni bee. 😘 🎭 ❤️ 🎅
Her Hafta 1 Film İzle Kampanyası
Gördüğünüz gibi müthiş filmler çıkıyor ve bunları az da olsa izlemek gerek diye düşünüyorum bu bağlamda hepimizi gaza getirmek için her hafta bir film izle kampanyasını başlatıyorum ve bu gece ilk olarak ben başlıyorum ardımdan gelecekleri merakla takip edeceğim ve bu topicte ki akışa göre her hafta izleyeceğim filmi seçeceğim.
Bu gece izleyeceğim film ; Twilight ~ Alacakaranlık 😎
Saygılarımızla,
8.3 / 10
muhteşem bir filmdi resmen kanımı dondurdu basit bir film gibi gözüksede muazzam olaylar cereyan ediyordu en güzeli ise bizlere vermek istediği hissi tüm damarlarınızda fazlasıyla hissediyordunuz tüylerim diken diken oldu, bu tarz ve böylesine kaliteli filmler az gelir kaçırılmaması gereken bir baş yapıttır benim için varsa bu lezzette bildiğiniz filmler lütfen topic altında belirtiniz.
seri 3 filimden ibaret kasım gibi 2.nci film geliyor heyecanla bekliyorum tadı damağımda kaldı.
az önce milyoneri izledim nasıl ağladım anlatamam 😢
Log in to write a reply.
Log In