Icerige atla
Extraloob

Her Hafta 1 Film İzle Kampanyası

· 115 Replies · 18K views · Page 3 / 6
Replies
I
Elinde torrent falan bulunan biri yok mu yahu 😕 utanıyorum kendimden nasıl izlemem ben bu twilight' ı :P

Yanlız değilsin 😜
F
Furina ⭐ 19y
Korkunç bir Film Serisini izlicem ^^ Eski ama güzeldi ^^ Sonrada şu Twilight ı deneyelim çok met ettiniz 😄
İ
İTEVLADI ⭐ 18y
Elinde torrent falan bulunan biri yok mu yahu 😕 utanıyorum kendimden nasıl izlemem ben bu twilight' ı :P

Torrent'a gerek yok DivX Ne güne Duruyo 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
uff 1.nci bölümü izledikten sonra bu trailer'ı daha iyi anlıyorum bizim çocuk kurt oluyor saçlarıda kestirmiş vucütta yapmış uuuuu acil çıkmalı bu film yaaa muhteşem ötesi.
O
extra'nın tavsiye ettiği filmi izledim dehşet ötesi.
10/9.4 bla bla
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bu hafta yeni bir film ile karşınıza geleceğim ^^
E
El Verano ⭐ 18y
İki film de biz tavsiye edelim.^^
Crank - High Voltage , Direct Contact
F
Furina ⭐ 19y
Bana komedi filmi önerebilecek olan var mı ? Scary Movie tarzı birşey olabilir..
L
Liu ⭐ 19y
Ayrılmadan önce izlediğimz son filmdi 😢 😢

Hacım buradasın ? 😱 🙏

naparsın koçum bu site bırakılmıyor gerçekten ya 😄
şu stressten kurtuluyum bi başlıyım üniversiteye sonra tamamiyle burda olucağım bırakılmıyor bir türlü bu site
O

Hacım buradasın ? 😱 🙏

şu stressten kurtuluyum bi başlıyım üniversiteye sonra tamamiyle burda olucağım bırakılmıyor bir türlü bu site

Aynen bro. Özledim seni bee. 😘 🎭 ❤️ 🎅
W
WesT ⭐ 18y
TAKEN diye bir film var.bilmiyorum izleyen varmı ama bnce izlemelisiniz.
L
Liu ⭐ 19y

Hacım buradasın ? 😱 🙏

Aynen bro. Özledim seni bee. 😘 🎭 ❤️ 🎅

merak seneye sizin oralardayım 😄
furious
furious ⭐ 19y
Her Hafta 1 Film İzle Kampanyası

Gördüğünüz gibi müthiş filmler çıkıyor ve bunları az da olsa izlemek gerek diye düşünüyorum bu bağlamda hepimizi gaza getirmek için her hafta bir film izle kampanyasını başlatıyorum ve bu gece ilk olarak ben başlıyorum ardımdan gelecekleri merakla takip edeceğim ve bu topicte ki akışa göre her hafta izleyeceğim filmi seçeceğim.

Bu gece izleyeceğim film ; Twilight ~ Alacakaranlık 😎

Saygılarımızla,

8.3 / 10

muhteşem bir filmdi resmen kanımı dondurdu basit bir film gibi gözüksede muazzam olaylar cereyan ediyordu en güzeli ise bizlere vermek istediği hissi tüm damarlarınızda fazlasıyla hissediyordunuz tüylerim diken diken oldu, bu tarz ve böylesine kaliteli filmler az gelir kaçırılmaması gereken bir baş yapıttır benim için varsa bu lezzette bildiğiniz filmler lütfen topic altında belirtiniz.

seri 3 filimden ibaret kasım gibi 2.nci film geliyor heyecanla bekliyorum tadı damağımda kaldı.

filmden etkilendiysen kitabını oku derim olaylar daha iyi anlatılıyo
J
JustSteelo ⭐ 17y
güzel seçim 😄
A
Agilla ⭐ 18y
Az Önce SüperNatural Sezon 4 Bölüm 20 ve 21 izledim Dizi ancak film gibi süper tavsiye ederim 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
az önce milyoneri izledim nasıl ağladım anlatamam 😢

tam bizde o filmi seçtik iyimi izlemek için hintli fakiri hiç sevmem ama 4 ödül almış gelde izleme 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
salı günü izleyeceğim ^^
N
@Twilight Movie;
Kitabın okuyucu kitlesinin yaklaşık olarak %90'ını oluşturan ergen kızlarımız sayesinde hikayeden soğumuş durumdayım.Filmi arşivime ekledim ancak daha izleme imkanım olmadığından çokta sert yorum yapmak istemiyorum.(sonuçta bir şeyler hakkında yorum yapabilmek için öncelikle o şeyler hakkında fikir sahibi olmak gerekir.)Ancak vampir ögesini çokta mistik bir şekilde yansıttığına inanmıyorum;daha çok aşk teması üzerine gidilerek filme duygusal bir hava katılmak istenmiş.Ayrıca trilogy kategorisinde Twilight'ı çok rahat ezip geçebilecek başta,Star Wars olmak üzere Matrix ve Lord of The Rings gibi filmler mevcut.Bu bağlamda gözlerde çokta büyütülmemeli..

Quentin Tarantino izleyecisi ya da farklı bir tabirle anlayarak,yorumlayarak ve işi fanatizme çekerek takip eden insanlardan pek nadirdir.Filmlerini izleyipte;'filmde hiç bir şey yoktu,anlamsız konuşmalar ve bir kaç sahne dışında çöptü' diyen insanlar çoğunlukta malesef.Siz kendinizi bunlardan birisi olmadığınıza inandırıyorsanız muhakkak izleyin;Pulp Fiction.Olay kurgusunu karıştırıp,ucuz bir film gibi gösteren yönetmenimiz bu yıldızlar geçidine dönüşen yapıtında kanımca insan duygularını aneliz ederek olaylar karşısındaki tuhaf ancak bir o kadar da rutin tepkilerini gözler önüne sermiş.Hoşunuza giderse Grindhouse projesinden;Death Proof ve Planet Terror'ü tavsiye edebilirim.
Haftaya görüşmek üzere. 😄 🍿
C
Castiela ⭐ 18y
shaun of the dead izlemelisin süper film..

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: