Hacım bu tür konularda istersen yardımcı olabilirim xD 😆 😁
Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
[F New]Solo Gitarist
Ben yardımcı olmaya çalışıyorum hacım şu anda. 😜 Yardıma ihtiyacım olsa sence neden açayım ki bu konuyu?Yoksa uzaktan öylemi duruyor. 😆
aman hacım bir basket muhabbeti açarsın kaçar kız 😄
şaka şaka 😁
@Majestic
güzel hacım ellerine sağlık iyi yazmışsında,boş iş bunlar be 😄 gel sen benle bir turnuvaya,1. olduğunda etrafındaki kızlara şaşıracaksın :D
Ben birazda esprili yaklaştım konuya tabiki ben bir hatunla konuşurken çok değişiğimdir bunu bir örnekle göstereyim dedim Berkay'a kız utangaç çıktı. 😆
Ağzın yüzün mor ağzından yumruk yemekten salyalar akıyor ayıptır söylemesi bir taraflarına kadar terlisin ve kızlar etrafında 😁 😁
Ağzın yüzün mor ağzından yumruk yemekten salyalar akıyor ayıptır söylemesi bir taraflarına kadar terlisin ve kızlar etrafında 😁 😁
birde şu yanına bak hacım,gittiğin şehirdeki oyuncuları devirmiş,kollarından zafer terleri akıyor ve aşşağıda müthiş bir kalabalık,sana ödül veriliyor. gece oranın kızlarıyla eğleniyorsun 🙏
hatunuda sonra eve at indir bindir 300 500 yaparsınz evde su mesele yaniiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........^^..^^^^...^^^^^^....^^^^^^....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap