Düşünmek.. Evet, bi kızı kendine aşık edebilme yöntemi sadece düşünmek.Gerçek hayatta veya msnde , veya herhangi bişeyde mesela bi kişiyi hele bi kızı etkilemenin en iyi yolu espridir, ama 3-5 espri yaptınız diye kızın yanına gidip ben espri yaptım , benle çık denmez.Düşünmek , geleceği görmek gibidir. Ağzınızdan çıkan lafın onu güldüreceğini bilmiyorsanız , espritüel birisi değilsinizdir. Eğer saniyede çok iyi düşünebiliyorsanız , bu çok büyük bi yetenektir ki kendinizi geliştirin derim. Kızı etkilemenin bi yolu daha vardır ;
Kız : ... adamı filmde çok güzeldi
Erkek : ben o adamı tanırım eski filmleri güzeldi(çok yaptım ben bunu, çok işe yaradı)
fakat olumsuzu
Kız : .. adamı filmde çok güzeldi
Erkek : ben o adamı tanırım eski filmleri iyidir
Kız : yoo ben onu tanırım ilk filmi
derse.. CMYLMZ izleyin, kitap okuyun , aklınıza gelen esprileri bi yere yazın.Şuan birini seviyorum ve ona 2 yıldır durmadan espri yapıyorum yeni yeni aşık oldum 1 hafta oldu ve benle duran herkez güler. bu yüzden o kızla aram çok iyi , beni nasıl bilirsin dediğimde ; "komik,komik,komik.." der hep 😎
Daha özele girmeden diyorum ki.. ; "Şaklabanlığa hiç gerek yok , laf iki dudağınızın arasında ; böyle espri mespri yine etkiler, ama en iyi yöntem .. .. ;
"SENİ SEVİYORUM".
Demektir..
Saygılar,
byalper123
Hatun Tavlama Taktiği Lesson 1 Part 2[Buda Benim]
· 21 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
😜 Özenti 😄
Bu ban sebebi biliyor musun ? 😈
:P Özenti :D
:P Özenti :D
nerden?
bi yarışmadan biliyorum çaktırmaaa 😁
Ama yazı bana ait..
C
Che Guevara
⭐ 18y
Birinin sana komik komik komik demesi hoşuna gidiyor demek 🙄 ilginç cidden
o anlamda komik değil cem yılmaz a komik diyolar, kötümü yani? espri babında komik diyolar, yoksa ben şaklabanlık yapmam 😉
Ama yazı bana ait..
Şaka bir yana emeğine sağlık ancak başlığı değiştirsen de Hatun Tavlama Taktiği Lesson 1 Part 2 yi orjinal yazarı zamanı gelince yazsa seninkide farklı birşey olur
Hatun Tavlama Taktiği Lesson 1 Part 1 By(byalper123) gibisinden yazabilirsin başkasının başlattığı bir şeyi senin devam ettirmen biraz mantıksız olur 😘
o anlamda komik değil cem yılmaz a komik diyolar, kötümü yani? espri babında komik diyolar, yoksa ben şaklabanlık yapmam ;)
Fazla komk olmak o kadar da iyi değildir. Bunu kendim yaşadım çünkü. Herkes esprilerine gülüyor. Sen artık bu durumu kanıksamışsın. Bir gün espri yaparsın, kimse gülmez. Orada tüm karizman yerlerde. O yüzden espriden çok kızların gözünde karizma yapmaya bakın derim.
Ps:Yazdıklarımı Piliç avında uyguladımve tamamen geçerli 😆 😈
[F New]Solo Gitarist
Fazla komk olmak o kadar da iyi değildir. Bunu kendim yaşadım çünkü. Herkes esprilerine gülüyor. Sen artık bu durumu kanıksamışsın. Bir gün espri yaparsın, kimse gülmez. Orada tüm karizman yerlerde. O yüzden espriden çok kızların gözünde karizma yapmaya bakın derim.
Hocam bir topicte senden bekliyorum
Piliç avı Lesson 1 Part1
Pıçak-Tüfenk-Gapan
Hocam bir topicte senden bekliyorum
Piliç avı Lesson 1 Part1
Pıçak-Tüfenk-Gapan
Puhaha iyi hatırlattın dün gece aklımda vardı da unutmuşum 😜
[F New]Solo Gitarist
Şimdi anlamadım benim yağtığımmı ban sebebi ?
O şaka kısmı byalper123 e yazılmıştır
Ok.Bende espiri yaptım kendisine zaten.
S
SoulDealeR
⭐ 17y
Hakkaten özenti demek le ban yenilirse burası bitmiş yaw 😱
Hakkaten özenti demek le ban yenilirse burası bitmiş yaw 8O
Ohooo olayı da büyütmekte üstünüze yok. Şakayı ne çok uzattınız.
[F New]Solo Gitarist
Hakkaten özenti demek le ban yenilirse burası bitmiş yaw 8O
Konu nereye gidiyor ya
O şaka kısmı byalper123 e yazılmıştır
Ben diyorum ki Truth bir şaka yapmış bende yapayım dedim byalper123 e bu ban sebebidir yazdım.
Sen ne diyorsun
S
SoulDealeR
⭐ 17y
Sen Truth'un yazdıklarını alıp bu ban sebebidir yazınca bende özenti demek ban sebebidir sandım.
ya tamam kapatın konuyu plz:D
yok cemyılmaz yok recepivedikdir bunları izleyip espri yaptığınızda zaten biri sizi komik ve ilgi çekici buluyorsa ondan uzaklaşın.Espri yapmak her zaman insanları güldürmek değil.Lafı gediğine koyucaksın olay bu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap