evet beyler farkında olmadan bunu yaptım ve babam interneti kesiyo herkez hakkını helal etsin 😢
- Resim Silinmiş.
Hakkınızı Helal Edin :(
· 61 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
61 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Kotasız aslaydın keşke yada biraz daha dikkatli kullansaydın...
şaka bi yana geçmiş olsun inş açılır yine 😞
şaka bi yana geçmiş olsun inş açılır yine 😞
saol bro 😢
12.626 gbydi geçen ay benimde bu ayda 7.906
böyle giderse benimde kapancak 😞
ama annemde kullanıo kapattırmaz
böyle giderse benimde kapancak 😞
ama annemde kullanıo kapattırmaz
2 senelik sözleşme bitmesiyse kapatamaz 😄
helal olsun... o kadar umutsuz olma bi yolunu bulur arada da olsa gelirsin
her gün kontrol etseydin frene basmanı sağlardı en azından ama ne desem boş...
her gün kontrol etseydin frene basmanı sağlardı en azından ama ne desem boş...
meğersem int de bulunmakda kota yiyomuş 😄 tabi bn exlde 16 saat durunca böle olur 😞
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
her 1 gb 10 ytl ye gelior seninki 29 ytl olandan ise 80+29+kdv dersek 120-130 civarı fatura gelcek büyük ihtimal
J
Jason Walker
⭐ 19y
60 YTL sınırını geçmiyor diye biliyorum...
Güle güle. Helal olsun...
Güle güle. Helal olsun...
B
Black Rain
⭐ 19y
way be kardeşim sende gidion he 😢 ohf yaaaaa wizard çarım yatıo diye ağlodum şimdi bide senin için ağlıcam ya 😢 😢
S
Streetwise
⭐ 19y
Yazık olmuş bu arkadaşımız herkese örnek olsun,demekki nabıyormuşuz herşeyi indirmiyoruz,sitelerde videoları çok izlemiyormuşuz... 😜
Ps:Extraloob.com'da 16 saat takılmanla alakalı bişi değil bence,senin indirdiğin programlar,oyunlar,izlediğin videolar yüzünden olmuştur güzelim 😉
Ps:Extraloob.com'da 16 saat takılmanla alakalı bişi değil bence,senin indirdiğin programlar,oyunlar,izlediğin videolar yüzünden olmuştur güzelim 😉
Hoşçakal .
Yazık olmuş bu arkadaşımız herkese örnek olsun,demekki nabıyormuşuz herşeyi indirmiyoruz,sitelerde videoları çok izlemiyormuşuz... 😜
Ps:Extraloob.com'da 16 saat takılmanla alakalı bişi değil bence,senin indirdiğin programlar,oyunlar,izlediğin videolar yüzünden olmuştur güzelim ;)
yoq bn int den hiç bişi indirmem videoda seyretmem ama int sayfalarında çoooooook gezerim neyse belki babamı ikna ederim ayaklarına fln kapanırsam bişi yapmaz belki 😞
62.5 geçemiyorsun öyle biliyorum yani en fazla 62.5 ödeyeceksin kapatmaması lazım.
Babanada bir sürü virüs programı indirm de birşeyler de ikna et onu sonra daha dikkatli olmaya bak.
inş babam gelsinde konuşucam ama kafasına taktımı bitti ztn 😢
Ya bu senle, yani izlediğin şeylerle falan alakalı değil 8 saat uygulaması başlamış diye duydum. Çünkü ben hiiç ama hiçbir şey indirmem 7 gb geliyor her ay ya. 😐
Bu arada eminim kapatmaz baban neti; bakma öyle dediğine.. 😉
Bu arada eminim kapatmaz baban neti; bakma öyle dediğine.. 😉
inş ama az daha dövüyodu yha ablam zor tuttu babamı o derece yani bu son int girişim olabilir 😢
millet babam dediki bn int i özellikle kapattırmaya gitmicem dedi kendi kendine kapanacak dedi ne zmn a kapanır aranızda bilen var mı acep 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap