Icerige atla
Extraloob

Hakkınızı Helal Edin :(

· 61 Yanıt · 3.7K görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
evet beyler farkında olmadan bunu yaptım ve babam interneti kesiyo herkez hakkını helal etsin 😢

- Resim Silinmiş.
61 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Kotasız aslaydın keşke yada biraz daha dikkatli kullansaydın...
M
mertcangs ⭐ 18y

şaka bi yana geçmiş olsun inş açılır yine 😞
I
ironEyE OP ⭐ 18y
saol bro 😢
M
mertcangs ⭐ 18y
12.626 gbydi geçen ay benimde bu ayda 7.906

böyle giderse benimde kapancak 😞

ama annemde kullanıo kapattırmaz
X
XianHun ⭐ 18y
2 senelik sözleşme bitmesiyse kapatamaz 😄
S
SnowFlake ⭐ 18y
helal olsun... o kadar umutsuz olma bi yolunu bulur arada da olsa gelirsin
her gün kontrol etseydin frene basmanı sağlardı en azından ama ne desem boş...
I
ironEyE OP ⭐ 18y
meğersem int de bulunmakda kota yiyomuş 😄 tabi bn exlde 16 saat durunca böle olur 😞
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
her 1 gb 10 ytl ye gelior seninki 29 ytl olandan ise 80+29+kdv dersek 120-130 civarı fatura gelcek büyük ihtimal
J
60 YTL sınırını geçmiyor diye biliyorum...

Güle güle. Helal olsun...
B
Black Rain ⭐ 19y
way be kardeşim sende gidion he 😢 ohf yaaaaa wizard çarım yatıo diye ağlodum şimdi bide senin için ağlıcam ya 😢 😢
S
Streetwise ⭐ 19y
Yazık olmuş bu arkadaşımız herkese örnek olsun,demekki nabıyormuşuz herşeyi indirmiyoruz,sitelerde videoları çok izlemiyormuşuz... 😜

Ps:Extraloob.com'da 16 saat takılmanla alakalı bişi değil bence,senin indirdiğin programlar,oyunlar,izlediğin videolar yüzünden olmuştur güzelim 😉
M
Midbroke ⭐ 18y
Hoşçakal .
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Yazık olmuş bu arkadaşımız herkese örnek olsun,demekki nabıyormuşuz herşeyi indirmiyoruz,sitelerde videoları çok izlemiyormuşuz... 😜

Ps:Extraloob.com'da 16 saat takılmanla alakalı bişi değil bence,senin indirdiğin programlar,oyunlar,izlediğin videolar yüzünden olmuştur güzelim ;)

yoq bn int den hiç bişi indirmem videoda seyretmem ama int sayfalarında çoooooook gezerim neyse belki babamı ikna ederim ayaklarına fln kapanırsam bişi yapmaz belki 😞
C
CaN_KsK ⭐ 19y
62.5 geçemiyorsun öyle biliyorum yani en fazla 62.5 ödeyeceksin kapatmaması lazım.
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Babanada bir sürü virüs programı indirm de birşeyler de ikna et onu sonra daha dikkatli olmaya bak.
I
ironEyE OP ⭐ 18y
inş babam gelsinde konuşucam ama kafasına taktımı bitti ztn 😢
B
bannedddd ⭐ 19y
Ya bu senle, yani izlediğin şeylerle falan alakalı değil 8 saat uygulaması başlamış diye duydum. Çünkü ben hiiç ama hiçbir şey indirmem 7 gb geliyor her ay ya. 😐

Bu arada eminim kapatmaz baban neti; bakma öyle dediğine.. 😉
I
ironEyE OP ⭐ 18y
inş ama az daha dövüyodu yha ablam zor tuttu babamı o derece yani bu son int girişim olabilir 😢
I
ironEyE OP ⭐ 18y
millet babam dediki bn int i özellikle kapattırmaya gitmicem dedi kendi kendine kapanacak dedi ne zmn a kapanır aranızda bilen var mı acep 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: