Icerige atla
Extraloob

Hakkınızı helal edin!!!

· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme
C
CubaLibre OP ⭐ 16y
Arkadaşlar direk konu yanlış anlaşılmasın 😆 Herzaman istediğim şey olan yolcu gemisinde çalışmaya başlıycam çok ani oldu.10 dakika önce telefon geldi.Eğer çalışmak istiyorsan acil gel diye.Gemide çalışan 5 garson rahatsızlanmış.Yedek listedeydim beni aradılar 😆 Demin İstanbula uçak biletini ayırttım.Ordan Washington'a ordanda Florida'ya.Ondan sonra gemiyle Karayiplere 🤤 Gidipde dönmemek var.İlla can sıkıntısından girer bakarım.Yeni sw açılcağında pm atın ben charı acarım siz kasarsınız 😁 😜 3 aya kadar dönerim.Hakkınızı helal edin.Yarın saat 12de İstanbula uçağım var.İyi geceler 👋
ps:Çalışcağım gemi Oasis Of The Seas(Nam-ı diğer Dünyanın En büyük Yolcu Gemisi)
ps2:18 yaşındayım 3Dili mükemmel konusuyorum.4 dili derdimi anlatcak kadar biliyorum.Servis ve bar bilgim mükemmel ama bütün bunlara rağmen yedek listedeydim lanet olsun daral:

Bekle Beni Karayipler Ben Geliyorum.Gelince bol bol foto yüklüycem merak etmeyin.Hadi kendinize iyi bakın
14 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
Benim teyze oğlum gitmişti. Hayırlısı olsun. Korkulacak bir şey yok. Hem tatil hem iş. kendine ve hatunlara dikkat et 😊
Z
Zeratul ⭐ 18y
zenci düşürmeden gelme .d
F
frityus ⭐ 17y
Harika bir iş sevidiğin iş çok sevindim.
C
CubaLibre OP ⭐ 16y
zenci düşürmeden gelme .d

zenci sevmem ama senin için ayarlıycaz artık bişeyler 😁
Harika bir iş sevidiğin iş çok sevindim.

Sağol bro.Doğma büyüme Marmarisliyim turizm benim nerdeyse hayatımın her yerinde vardı.Amacım askere gidene kadar çalışmak.geldikden sonra bikaç sene daha çalısıp kendi mekanımı acmak 😜
L
Leet1 ⭐ 19y
Adına çok sevindim hacım. 3 dil biliyor olman da mükemmel birşey.. bol bol foto bekliyoruz
H
hanry006 ⭐ 16y
Hayırlı Yolculuklar 🙄

Valizinde Yer varsa Benide al 😁 😁
G
ghost12 ⭐ 17y
Güle güle git,güle güle gel demişler.Birde 18 yaşında 3 dil bilmen valla çok mükemmel birşey.Nasıl öğrendin o kadar dili ? 😄
C
CubaLibre OP ⭐ 16y
Adına çok sevindim hacım. 3 dil biliyor olman da mükemmel birşey.. bol bol foto bekliyoruz

13 yasında restorantta calısıyodum öle ayak işi yapıyodum.turistlerle catır catır ingilizce konusuyodum bahşisi kapıyodum 😁
Hayırlı Yolculuklar 🙄

Valizinde Yer varsa Benide al 😁 😁

😆
Güle güle git,güle güle gel demişler.Birde 18 yaşında 3 dil bilmen valla çok mükemmel birşey.Nasıl öğrendin o kadar dili ? :D

bende anlamadım bro nasıl ögrendim 😁
C
CubaLibre OP ⭐ 16y
hadin beyler kendinize iyibakın. 1 saate ucağa bincem.sonra ver elini Washington nese: 👋
ps:Gemiye canlı bağlanmak için7/24 Canlı Bağlantı
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Senin isminde bir char kasacağım sana sözüm olun.Wizard/cleric.Selametle.
P
Patience ⭐ 15y
Hayırlı olsun hıç sıkılmayacağın bi iş .
L
Lordzek ⭐ 16y
Gemi değil ki orası venedik 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: