Gun Powder Bomb Görevi - Bug - 1 koyun 3 kazanın :)
Level 26 - "A Big Win Twisted Evil "(Making Yeosun Firecracker görevini bitirmeniz gerkiyor)(3 kere tekrarlanabilir)
NPC : Yeosun
1: 200 tane Gun Powder bomb toplayin.
Ödül: 1. 133k exp, 20k sp exp, 34500 Gold
2. 133k exp, 20k sp exp, 34500 Gold
3. 133k exp, 20k sp exp, 34500 Gold
Şimdi öncelikle görevi alıp başlıyoruz gun powder bomb'ları toplamaya, 200 tane olduktan sonra şehre dönüyoruz ve gidiyoruz Storage'ye elimizdeki 200 tane gun powder bomb'un 1 tanesini Shift+sol click ile ayırıp 199 tanesini storage'ye koyuyoruz ( Gitti 1 altın vah vah Mr. Green Mr. Green ) daha sonra görevi teslim edip ödülümüzü aldığımızda o storage'deki 199 tane bomb'u geri alıp gidiyoruz 1 tane daha gun powder bomb bulmaya oda çıkınca tekrar 200 tane gun powder bomb toplamış oluyoruz haliyle:)Hadi bakalım...
(Sadece bilmeyenler için açıkladım buda anlatılırmı yok bunu bilmeyenmi var falan gibi saçma şeyler yazmayın herşeyi bilenin forumda ne işi var!!)
Gun Powder Bomb Görevi - Bug - 1 koyun 3 kazanın :)
· 24 Yanıt · 9.6K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
O
osman459445
⭐ 19y
görevcide pek salakmiş Very Happy
K
kiLLingspRee
⭐ 19y
(Sadece bilmeyenler için açıkladım buda anlatılırmı yok bunu bilmeyenmi var falan gibi saçma şeyler yazmayın herşeyi bilenin forumda ne işi var!!)
ben herşeyi biliyom gidim mi forumdan Mr. Green
Keske o levelde olsaydim suan Laughing
cok ugrasmistim bee tüh bosuna ugrasmisim Mr. Green
cok ugrasmistim bee tüh bosuna ugrasmisim Mr. Green
o bug kalkali aylar oldu enazindan 7 8 aydir ole bi bug yok hatta dahada once olabilir Very Happy artik hicbir gorev itemi kasaya konmuo gun powder dahil
K
kiLLingspRee
⭐ 19y
küçük at da biz de yiyelim.
ben en son 1 ay önce yaptım o görevi.
shift click ile gayet rahat aktarılıyor.
denemeden konuşma.
deneyipte yapamıyosan sorun sende.
ben en son 1 ay önce yaptım o görevi.
shift click ile gayet rahat aktarılıyor.
denemeden konuşma.
deneyipte yapamıyosan sorun sende.
Çok ilginçtir bu bug SRO açıldığından beri var. Acaba neden düzeltmiyorlar , bu tam bir muamma Mr. Green Ayrıca başka torba toplamalı görevlerde böyle birşey olmuyor sadece bu göreve özgü. Tuhaf.
daha ben 2 gün önce yaptım haha 8 ay öncede yapmıstım:D:D Laughing Laughing Laughing
C
cufcuf1907
⭐ 19y
bazıları olmuyo demiş oluyo isterseniz yeni çar açın yapın derim boş boş şeyler yazmayın yapamayanlar suçu kendinde arasın
K
KartezyeNX
⭐ 19y
olDu OlDU Very Happy
oluyo çok gerekli gerçekten Mr. Green Mr. Green
peki bu güzel fikirn 65 llv den sora herhangi bir görevde de ise yararmi aceba?
ben 65 oldum da :-)
ben 65 oldum da :-)
saol hacı bu bana ezik ken çok yaramıştı Mr. Green
s.a kardeş o görevi çoktan ole yaptım bende baka görevlerde ole oluomu ?
sağol iki kez tekrarladım Neutral
[F New]Solo Gitarist
Bu bug hala devam edio kalkmadı.26 olup görevi alanlar bu şekilde yapsınlar
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
hala devam ediyomu bu bug Very Happy
T
The_DifferenT
⭐ 19y
evet sonuna kdrda dvm eder bu gidişle
o bug kalkali aylar oldu enazindan 7 8 aydir ole bi bug yok hatta dahada once olabilir Very Happy artik hicbir gorev itemi kasaya konmuo gun powder dahil
arkadasım haklısın konuluyo o ve daha deişik gorevler mesela ghost bug demon horse gorevleri bende komuştum cunku:)
A
ALONE COWBOY
⭐ 19y
böle olmasının sebebi elent için gereken çöplerden birini adınında gun powder olması bu sayede çöp sanıp bankaya koyuyosun benim bildiğim kadarıyla başka bi görevde böl bi olay yok Sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap