_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 11 yil once #1 Merhaba arkadaşlar count baron bu tür görevlerde uniqleri buga sokmam lazım acaba nasıl sokabilirim ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Rhea ⭐ 19y 11 yil once #2 120 charda 32 level cleric rod kullanırken pek uğraşma count falan :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 11 yil once #3 😊 cleric rodla buff basma dışında bi gayem yok zaten TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 11 yil once #4 Yok mu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Florensia ⭐ 13y 11 yil once #5 hacım medusa bugundaki warior protect kullanıpta sokabilirsin. mesela osirisi yukarıdakı kapıya götürüyorum orada protect veriyorum wizarda ve wizard kesiyordu osirisde atack yapmıyordu. Dene derim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 11 yil once #6 Denedim ama olmuyor sanırım artık sphinx filanda olmuyor teleport çekiyor takılınca. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D disc509 ⭐ 14y 11 yil once #7 Eskiden öyle bir bug vardı. Fakat şu anda olumsuz. Mesela biz 2 kişi girerek sırayla Count olmuştuk bug sayesinde fakat şu anda ne derece zor onu bilmiyorum 😉Sent from my iPhone using Tapatalk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 11 yil once #8 Artık olmuyor galiba TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil