Beyler bir gözlük ve bir parfüm alacağım gözlük için max 750 tl parfüm için ise max 500 tl verebilirim ne önerirsiniz okan abi yorumunu bekliyorum sen işi bilirsin [horny21
Gözlük ve Parfüm Önerileriniz Yardım
· 27 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
bu arada numaralı gözlük onuda belirtiyim.
Gözlük önerim 😁

Spoiler

Gözlük önerim 😁Spoiler
biraz daha ciddi ve gerçekçi bi yorum bekliyorum ☕
Parfüm kesinlikle Emporio öneririm.
Nina Ricci
⭐ 17y
Nina Ricci varken Emporio'da neymiş summer3:

Parfüm dedimmi durucaksın. Hacım hemen gidiyorsun TekinAcar'a Bu saydığım parfümleri test et. En çok beğendiğini alırsın.
PACO RABANNE
HUGO BOSS
ARMANİ
DIESEL
PACO RABANNE
HUGO BOSS
ARMANİ
DIESEL
Parfüm olarak armani ve caldion tavsiye edebilirim gözlük konusunda pek bir bilgim yok.
hmm parfüm olarak Kalvin Klein ı önerdiler bu dediklerinize de bakacağım birde gözlük olarak ne dersiniz?
Arkadaş bayan olsaydı haklı olabilirdin. 😜
Arkadaş bayan olsaydı haklı olabilirdin. :P
🎭
Nina Ricci
⭐ 17y
belki sevgilisine alacak, dursun bir kenarda [horny21

davidoff cool water 😊
lorus marka gözlükleri tercih edebilirsin insana ayrı bir hava katıyor özellikle çerçeveleri ^^ bende lorus kullanıyorum 😜
Tavsiye ederim kardeşim..;)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
gözlük : Rayban
parfüm : kış kokusu olacağı için acı ve baharat içerikli olması gerekir bu bağlamda ; Givenchy Play Intense
parfüm : kış kokusu olacağı için acı ve baharat içerikli olması gerekir bu bağlamda ; Givenchy Play Intense
alacaksan parfüm bvulgari yada gorgio armani gözlük hmm empario,rb veya diesel bakabilirisin ama emparionun gözlügünü tavsiye ederim ^^
Calvin Klein öneririm parfüme.
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
gözlük : Rayban
rayban kalın kaçar bence 😊
200-300 lira arası yarım çerçeve dunloplar var onlara da bi bak istersen ama katalogdan bakmak işine yaramaz takıp görmelisin
Gözlükmü dediniz ?
Rayban , fakat ince olsun kaba durmasın yüzünün şekline tam otursun .
Rayban , fakat ince olsun kaba durmasın yüzünün şekline tam otursun .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap