Arkadaşlar bu yeni gelen advenced elixirle ilgili bişe duydum doğrulluğunu sormak istiyorum emin olmak için.
Bir iteme 1 A class Advenced , 1 B class Advenced basma hakkımız varmış doğrumu ???
Yani bir iteme +3 garantimi ? veya A basınca B basabiliyomuyuz? Deneyip gören biri varsa bilgilendirsin Lütfen.
Yardımları bekliyorum..Teşekürler
SORU!!!!!!!!!!!!Önemli ve Acil yardım (Advenced Hakkında)
· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Hayır 1 kere basma hakkın var ya a ya b
deneyip gören biri varsa bilgilendirirse sevinirim..tşkr
deneyip gören biri varsa bilgilendirirse sevinirim..tşkr
viewtopic.php?f=13&t=189811
iyide ben bunu sormuyorumki!!! sorumu anladınmı sen ?
yok mu bilen?
bir iteme bir elixir basılır, ya A yada B.
T
Titanyum-X
⭐ 17y
Bir iteme A veya B basabilirsin. Bu bastıgın A veya B Silahın kendi + sına ekler +3 bi silaha B grade basarsan +5 garnati olur. A Grade Basarsan +4 garanti olur. Bir daha basamassın o iteme.
Arkadaşım 1 iteme Bir tane Advanced elixir basabiliosun Eger Advanced item A'ise +1 %100 basıosun başka Advanced basamıosun ama normal elixir basabiliosun . Eger Advanced elixir Class ı B ise +2 %100 basıosun yine aynı sekilde başka advanced basamıosun ama normal basabılıosun
Ps: 1 İteme hem Advanced A hemde Advanced B basamıosun 1 iteme ne olursa olsun sadece 1 kire advanced basabılıosun advanced A ise +1 %100 Advanced B ise +2 %100 geçiyor ☕
Ps: 1 İteme hem Advanced A hemde Advanced B basamıosun 1 iteme ne olursa olsun sadece 1 kire advanced basabılıosun advanced A ise +1 %100 Advanced B ise +2 %100 geçiyor ☕
Arkadaşım 1 iteme Bir tane Advanced elixir basabiliosun Eger Advanced item A'ise +1 %100 basıosun başka Advanced basamıosun ama normal elixir basabiliosun . Eger Advanced elixir Class ı B ise +2 %100 basıosun yine aynı sekilde başka advanced basamıosun ama normal basabılıosun
Hem A hem B basamıyorsun demen yeterliydi brocan xD Diğerlerini boşuna anlatmışsın onları biliyorum zaten ^^
Teşekkürler 😉
Hem A hem B basamıyorsun demen yeterliydi brocan xD Diğerlerini boşuna anlatmışsın onları biliyorum zaten ^^
Teşekkürler ;)
Rica ederim 😁
Ps: Topic deki yorumları okuyunca diğerlerinide yazıyım dedim bilmeyenler olursa bilgilenirler 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap