Icerige atla
Extraloob

SORU!!!!!!!!!!!!Önemli ve Acil yardım (Advenced Hakkında)

· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme
_
__Rita__ OP ⭐ 16y
Arkadaşlar bu yeni gelen advenced elixirle ilgili bişe duydum doğrulluğunu sormak istiyorum emin olmak için.

Bir iteme 1 A class Advenced , 1 B class Advenced basma hakkımız varmış doğrumu ???

Yani bir iteme +3 garantimi ? veya A basınca B basabiliyomuyuz? Deneyip gören biri varsa bilgilendirsin Lütfen.

Yardımları bekliyorum..Teşekürler
11 Yanıt
O
orhan09 ⭐ 17y
Hayır 1 kere basma hakkın var ya a ya b
_
__Rita__ OP ⭐ 16y
deneyip gören biri varsa bilgilendirirse sevinirim..tşkr
C
cLonny ⭐ 18y

viewtopic.php?f=13&t=189811
_
__Rita__ OP ⭐ 16y

viewtopic.php?f=13&t=189811

iyide ben bunu sormuyorumki!!! sorumu anladınmı sen ?
_
__Rita__ OP ⭐ 16y
yok mu bilen?
C
Cryolite ⭐ 19y
bir iteme bir elixir basılır, ya A yada B.
T
Titanyum-X ⭐ 17y
Bir iteme A veya B basabilirsin. Bu bastıgın A veya B Silahın kendi + sına ekler +3 bi silaha B grade basarsan +5 garnati olur. A Grade Basarsan +4 garanti olur. Bir daha basamassın o iteme.
I
IronHide ⭐ 16y
Arkadaşım 1 iteme Bir tane Advanced elixir basabiliosun Eger Advanced item A'ise +1 %100 basıosun başka Advanced basamıosun ama normal elixir basabiliosun . Eger Advanced elixir Class ı B ise +2 %100 basıosun yine aynı sekilde başka advanced basamıosun ama normal basabılıosun

Ps: 1 İteme hem Advanced A hemde Advanced B basamıosun 1 iteme ne olursa olsun sadece 1 kire advanced basabılıosun advanced A ise +1 %100 Advanced B ise +2 %100 geçiyor ☕
_
__Rita__ OP ⭐ 16y
Arkadaşım 1 iteme Bir tane Advanced elixir basabiliosun Eger Advanced item A'ise +1 %100 basıosun başka Advanced basamıosun ama normal elixir basabiliosun . Eger Advanced elixir Class ı B ise +2 %100 basıosun yine aynı sekilde başka advanced basamıosun ama normal basabılıosun

Ps: 1 İteme hem Advanced A hemde Advanced B basamıosun 1 iteme ne olursa olsun sadece 1 kire advanced basabılıosun advanced A ise +1 %100 Advanced B ise +2 %100 geçiyor ☕

Hem A hem B basamıyorsun demen yeterliydi brocan xD Diğerlerini boşuna anlatmışsın onları biliyorum zaten ^^
Teşekkürler 😉
I
IronHide ⭐ 16y

Hem A hem B basamıyorsun demen yeterliydi brocan xD Diğerlerini boşuna anlatmışsın onları biliyorum zaten ^^
Teşekkürler ;)

Rica ederim 😁
Ps: Topic deki yorumları okuyunca diğerlerinide yazıyım dedim bilmeyenler olursa bilgilenirler 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: