çarımı bir çarla takas ettik aldığım çarın gizli cevabı << kabul ediyor şifre değiştirmiyor napıcam çok acil yardım edin lütfeeen
- Resim Silinmiş.
çok önemli ve acil resim ekledim lütfen yardım
· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
nasıl yani bilgilerin tamamını doğru giriyorsun lakin kabul etmiyormu?
evet id pw login oluyom şifre değişirmeye geliyom gizli yazıyom << kabul ediyor şifre değiştirme menüsü geliyor ama onaylamıyor
yardım
nasıl yani herşey oluyor yeni şifre girmeni istiyor giriyorsun lakin kabul etmiyormu??..eğer öyleyse 2 boşluğada aynı şifreyi yazdığından emin ol ve (ı-ğ-ş-ç veya >£#$½{[]) gibi karakterler kullanma...şifren normal harf yada rakamlardan oluşsun...şifren en az 6 en fazla 12 haneli harf-rakamlardan oluşmalı...
nasıl yani herşey oluyor yeni şifre girmeni istiyor giriyorsun lakin kabul etmiyormu??..eğer öyleyse 2 boşluğada aynı şifreyi yazdığından emin ol ve (ı-ğ-ş-ç veya >£#$½{[]) gibi karakterler kullanma...şifren normal harf yada rakamlardan oluşsun...şifren en az 6 en fazla 12 haneli harf-rakamlardan oluşmalı...
👍
denendi olmuyor
başka nasıl hata verebilirki...resmini koyabilirmisin?
gizli cevabı << olduğu için bence nolcak şimdi
elbet arkadaşımın başına geldi yien olcak
gizli sorun yanlış olsaydı kabul edip şifre değiştirme sayfası açılmazdı güzelim.Hatanın resmini koyabilirmisin?
bilgileri yanlış girmişsin diyor güzelim.Yanlış olmadığı zaman pw değiştirme ekranı çıkıyor zaten...Demekki senin gizlin yada diğerleri yanlış ki ben hiç bir zaman << yada bu tarz >£#$½{ işaretlerle yapılan gizli-id-pw görmedim :/
<< değilde >> dene xD
abi 😄 ozaman şifre değiştirme menüsünü açmaz
ya msn ekleyin size verim id pw allah aşkına yardım edin
mailto:[email protected] lütfen
Charının ıd pw'sini başkasına veriyorsun ama sonradan bişey oldumu adama suç atma sakın^^
C
CrackCocaine
⭐ 18y
ya msn ekleyin size verim id pw allah aşkına yardım edin
mailto:[email protected] lütfen
Aman gözünü seveyim sitede tanınmış belli bir noktaya gelmiş kişiler dışında kimseye güvenme, başın yanar sonra.
ben arkadaşa yardım ettim.ID-PW verdi denemedim direk gizliye baktık lakin gizliyi yanlış vermişler...Gizli sorunun cevabını ''<<'' olarak vermişler ^^ geçmiş olsun
char takası çok tehlikeli bi iş :/
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap