Icerige atla
Extraloob

çok önemli ve acil resim ekledim lütfen yardım

· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
çarımı bir çarla takas ettik aldığım çarın gizli cevabı << kabul ediyor şifre değiştirmiyor napıcam çok acil yardım edin lütfeeen

- Resim Silinmiş.
19 Yanıt
T
TheRage ⭐ 18y
nasıl yani bilgilerin tamamını doğru giriyorsun lakin kabul etmiyormu?
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
evet id pw login oluyom şifre değişirmeye geliyom gizli yazıyom << kabul ediyor şifre değiştirme menüsü geliyor ama onaylamıyor
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
yardım
T
TheRage ⭐ 18y
nasıl yani herşey oluyor yeni şifre girmeni istiyor giriyorsun lakin kabul etmiyormu??..eğer öyleyse 2 boşluğada aynı şifreyi yazdığından emin ol ve (ı-ğ-ş-ç veya >£#$½{[]) gibi karakterler kullanma...şifren normal harf yada rakamlardan oluşsun...şifren en az 6 en fazla 12 haneli harf-rakamlardan oluşmalı...
Q
Quattro ⭐ 19y
nasıl yani herşey oluyor yeni şifre girmeni istiyor giriyorsun lakin kabul etmiyormu??..eğer öyleyse 2 boşluğada aynı şifreyi yazdığından emin ol ve (ı-ğ-ş-ç veya >£#$½{[]) gibi karakterler kullanma...şifren normal harf yada rakamlardan oluşsun...şifren en az 6 en fazla 12 haneli harf-rakamlardan oluşmalı...

👍
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
denendi olmuyor
T
TheRage ⭐ 18y
başka nasıl hata verebilirki...resmini koyabilirmisin?
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
gizli cevabı << olduğu için bence nolcak şimdi
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
elbet arkadaşımın başına geldi yien olcak
T
TheRage ⭐ 18y
gizli sorun yanlış olsaydı kabul edip şifre değiştirme sayfası açılmazdı güzelim.Hatanın resmini koyabilirmisin?
T
TheRage ⭐ 18y
bilgileri yanlış girmişsin diyor güzelim.Yanlış olmadığı zaman pw değiştirme ekranı çıkıyor zaten...Demekki senin gizlin yada diğerleri yanlış ki ben hiç bir zaman << yada bu tarz >£#$½{ işaretlerle yapılan gizli-id-pw görmedim :/
B
Brown ⭐ 18y
<< değilde >> dene xD
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
abi 😄 ozaman şifre değiştirme menüsünü açmaz
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
ya msn ekleyin size verim id pw allah aşkına yardım edin

mailto:[email protected] lütfen
I
Inception ⭐ 18y

Charının ıd pw'sini başkasına veriyorsun ama sonradan bişey oldumu adama suç atma sakın^^
C

Aman gözünü seveyim sitede tanınmış belli bir noktaya gelmiş kişiler dışında kimseye güvenme, başın yanar sonra.
T
TheRage ⭐ 18y
ben arkadaşa yardım ettim.ID-PW verdi denemedim direk gizliye baktık lakin gizliyi yanlış vermişler...Gizli sorunun cevabını ''<<'' olarak vermişler ^^ geçmiş olsun
T
Trixie ⭐ 17y
char takası çok tehlikeli bi iş :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: