arkadaşlar silkroad online 2 haftadır server kapalı gosterıyor oyuna gıremıyorum ne yapıcam ben :S:S:S:S:S:S:S
Acil yardım edin çok acil lütfen içeriiii
· 21 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
arkadaşlar silkroad online 2 haftadır server kapalı gosterıyor oyuna gıremıyorum ne yapıcam ben :S:S:S:S:S:S:S
sen pacific teki No_Mercy sin? ona göre yardım edip etmeyecemde 😄
O
OneEyedJack
⭐ 19y
sen pacific teki No_Mercy sin? ona göre yardım edip etmeyecemde :D
Ben sana pm atıyorum hacım hiç yoksun^^
sen pacific teki No_Mercy sin? ona göre yardım edip etmeyecemde :D
Ben sana pm atıyorum hacım hiç yoksun^^
şu anda at istersen (PlazmiC)
oyundayımda cevap yazamam, clientless ta mesaj atma olayı henz yok malesef 😞
yeniden kur sro yu
pacificde kı no mercy im 2 haftadır oyuna giremıyorum o yuzden goremıyorsundur solede yapıyım şunu
sro yu tekrar kurmayı deneyemem çünkü elimde ne cd si nede setupu war 1 gb lik şeyıde ındırmek o kadar kolay degıl
öncelikle, C:/windows/system32/drivers/etc/host dosyasını sil, i.explorer ı aç.
sonra yine olmadıysa mediapatcher ı kullan. Düzelecektir. Pacific teki _No_MercY_ değisindir umarım. Hayatımda gördüğüm oyunu çok ciddiye alan ve kendini birşey zanneden bir tip olarak görmüşümdür onu hep.
sonra yine olmadıysa mediapatcher ı kullan. Düzelecektir. Pacific teki _No_MercY_ değisindir umarım. Hayatımda gördüğüm oyunu çok ciddiye alan ve kendini birşey zanneden bir tip olarak görmüşümdür onu hep.
pacificde kı no mercy im 2 haftadır oyuna giremıyorum o yuzden goremıyorsundur solede yapıyım şunu
türkiye almanya maçından sonra online idin???
C:/windows/system32/drivers/etc/hosts die bişe buldum sildim onu internet sayfası açtım ge ne aynı şeyı yapıyo ne yapmam lazım mediapatcher ne 😄
agbot daha önce kulandınmı?
yq ben sattım o charı 90 gelmeden once sattım 80 lv char aldım greece serverında şimdi o bowc uyuda sattım ezik kasıyorum
ag bot kurdum sonra kullanmadım dosyalarını sildim sro nun içinden
şimdi agbot u tekrar kur ve içinde mediapatcher.exe diye birşey var onu çalıştır. kullan kapat dene
olmuyor :S açtım mediapatcher ı çalıştırdım gelen şeylere tamam evet dedim bitti gene denedım açmayı sro yu olmadı gene aynı
allah allah :S http://www.silkroadonline.net e normal olarak girmeyi denesene bir.
girdim
sitede açıldı?? garip. Sen Legend 3 client ı indirdin ve updateeride yaptın...
bi daha deneyim bakalım şimdi ag botu attım srounun içine mediapatcheri çalıştırdım bitti tekrar denedım sro yu açmayı aynı :S
yq olmuyor :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap