- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar sorunum bu lütfen yardım edin bıktım bu hatadan... 🙏 🙏
[[[>>>>Çok Acil Lütfen Yardım Lütfen<<<<]]]
· 19 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Arkadaşlar neden kimse buraya bakmıyor...YARDIM LÜTFEN BU HATADAN BIKTIM ARTIK...
Arkadaşlar neden kimse buraya bakmıyor...YARDIM LÜTFEN BU HATADAN BIKTIM ARTIK...
Buna uygun sürücü bulman lazım sorun düzelir tabi anankartdan oynama yapmadıssan
Marka ve model ver uygun sürücüsünü bulayım....
Eğer bilgisayarın markalı ise markasını, toplama ise anakartın modelini yazarsan yardımcı olabilirim...
Bilgisayarım toplama.Ana Kartımın modeli ASUS P4PE-X
Anakartımın Modeli ASUS P4PE-X Lütfen yardımcı olun bıktım bu hatadan...
Arkadaşlar Yardım edecek birisi yok mu ? Anakartımın Modeli [[[[[[[[[ASUS P4PE-X]]]]]]]]] YARDIIM BEKLİYORUM...!!!
Leo Kenzo Kardeşim şu 3.part ın içindeki türkçe olan exe yi yüklüyorum hata veriyor.
HATA BU
'Kur,yüklenen sistemin Service Pack sürümünün uyguladığınız yükseltmeden yeni olduğunu algıladı
Bu yükseltmeyi yalnızca Service Pack Yüklü olmayan bir makineye yükleyebilirsiniz'
Sonra Tamam Seçeneği çıkıyor ve kapanıyor.ÇOK ACİL LÜTFEN YARDIM Leo Kenzo
HATA BU
'Kur,yüklenen sistemin Service Pack sürümünün uyguladığınız yükseltmeden yeni olduğunu algıladı
Bu yükseltmeyi yalnızca Service Pack Yüklü olmayan bir makineye yükleyebilirsiniz'
Leo Kenzo Kardeşim şu 3.part ın içindeki türkçe olan exe yi yüklüyorum hata veriyor.
HATA BU
🙏 :!!&%&! 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
HATA BU
🙏 :!!&%&! 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
Sisteminde daha yeni sürüm yüklü o yüzden yüklemene gerek yok... 👍
Ama o sorun hala var 😞
Ama o sorun hala var :(
🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
Sorunun sadece bu resimdekinin çıkmasımı ?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ya bilgisayarımda başka bir sorun yok Aygıt Yöneticisinden SCSI ile RAID denetleyicileri onun altındada A2S0LJY0 IDE Controller Üzerinde kırmızı bir çarpı işareti oluyor sonra şimdi güncelleştir dediğim zaman yükleniyor yüklenirken Host Denetleyicisi yüklenen dosyalardan biri sonra o yukardaki hata çıkıyor ve saatin yanında Yeni donanım bulundu diyor ve tıkladığımda yine yükle diyor fakat yüklenmiyor...
Birde ekran kartımı değiştim ondan olabilir mi eski ekran kartım NVIDIA 64 MB DDR GeForceydi.Sonra Ben ATI Ekran Kartını Taktım ondan kaynaklanabilirmi?Ama ilk önce öle bi sorun yoktu.Yanlışıkla ATI Catalyses Control Serveri sildim sonra İntden bulup yükledim.İşte ondan sonra bu hata çıkmaya başladı...
sadece yeni donanım bulundu sayfasındaki tekrar göstermeyi işaretle 😄
Arkadaşlar çözüm bulamadım en kolay yolunu yaptım format attırdım pc sorun ortadan kalktı.Sorunum Galiba Pc Karıştırırken Ana Kartın Ayarlarıyla oynamışım 😄 😁 Ve Leo Kenzo ya benimle ilgilendiği için çok teşekkür ederim... 😉
Arkadaşlar çözüm bulamadım en kolay yolunu yaptım format attırdım pc sorun ortadan kalktı.Sorunum Galiba Pc Karıştırırken Ana Kartın Ayarlarıyla oynamışım 😄 😁 Ve Leo Kenzo ya benimle ilgilendiği için çok teşekkür ederim... ;)
😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap