Icerige atla
Extraloob

union ve guild resmini tek resim yapmak hakkında yardım

· 11 Yanıt · 8.0K görüntüleme
S
sanita OP ⭐ 19y
arkadaslar union ve guild resmini tek resim yapmak hakkında yardımınızı istiyorum
herseyi dogru yaptıgıma emınım ama her seferınde hata veriyor

The file does not follow the format. Please check the size and format

bu hatayı verıyor her seferınde
resimde bu
- Resim Silinmiş. - Resim Silinmiş.
yardımcı olur sanız sevınırım
11 Yanıt
S
sanita OP ⭐ 19y
arkadaşlar bir konu hakkında yardım istedim bir ALLAH'ın kulu çıkıpta bir cevap vermemiş insan bilmese bile şundan bundan der ben aklıma gelen herşeyi denedim resmin çözünürlüğünü düsürmekten tutunda boyutunu düşürmeye kadar bundan daha öncede resim koydum ama böyle bir problem yaşamamıştım

aklıma şuda gelmiyor değil ( olmaz ama Very Happy ) turk bayrağı diye kıllıkmı yapıyor Very Happy şaka bir yana

sizlerin aklına birşey geliyormu bu konu hakkında

yardım ederseniz sevinirim ( lütfen )
J

arkadaşlar bir konu hakkında yardım istedim bir ALLAH'ın kulu çıkıpta bir cevap vermemiş insan bilmese bile şundan bundan der ben aklıma gelen herşeyi denedim resmin çözünürlüğünü düsürmekten tutunda boyutunu düşürmeye kadar bundan daha öncede resim koydum ama böyle bir problem yaşamamıştım

aklıma şuda gelmiyor değil ( olmaz ama Very Happy ) turk bayrağı diye kıllıkmı yapıyor Very Happy şaka bir yana

sizlerin aklına birşey geliyormu bu konu hakkında

yardım ederseniz sevinirim ( lütfen )

ben yardımcı olayım
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
vallahi sana cevap veremiyeceğim çünkü daha önce hiç guıldim olupta resim koymayı denemedim şimdi var ama bakıcaz..o seviyeye gelecekmi.. Twisted Evil

biraz sabret illah ki biri gelir cevabını alırsın..yardım ederler bekle Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
J
eğer o hatayı alıyorsan resmi bmp formatında yapmayı dene.
S
sanita OP ⭐ 19y
zaten resim koyabilmek için 16*16 pixel boyutların 24 bit özelliğinde bmp formatında olması gerekiyor bunu biliyorum aynı şekildede yapıyorum ama her seferindede aynı hatayı veriyor
S
sanita OP ⭐ 19y
ensonunda kabul etti extraokk

- Resim Silinmiş.
G
ghostly ⭐ 19y
resim gercekten guzelmis extraokk
F
fansemih ⭐ 16y
arkadasLar kaç saattir ugrasıyorum bi turlü guild +union resmi koyamadım
yardım edin
S
serhatrap ⭐ 19y
bottan gırıyorsan orjınal clıentten gır sbot ve isro bot bazen resım koymayı engelliyor...
F
fansemih ⭐ 16y
onLa aLakası yoq herseyi yapıyorum resim koyamıyorum guild+union bi bayrak resmi silkroad göre ayarLayıp verirseniz sevinirim bide öyLe demek istiyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: