Benim tanıdığım çoğu Kişini Göz Sorunu var.
Bu forumda kimin göz sorunu varmış. Derecesi ne kadarmış görelim.
Eğer bir optik firmasına sahip olup, burda gözüm bozuk diyenlere gözlük satmayı planlamıyorsan, hiç bir mantık göremiyorum bu topic´te :P
Gözler çevresinde dışarı çıkıntılı durum veya basınç duygusu
Bulanık görme veya çift görme
Göz yaşarması
Işığa hassasiyet
Göz kapaklarında çekilmeEğer bir optik firmasına sahip olup, burda gözüm bozuk diyenlere gözlük satmayı planlamıyorsan, hiç bir mantık göremiyorum bu topic´te :P
Tiroid(Graves) Hastasıyım ve gözlere etkileri ;Gözler çevresinde dışarı çıkıntılı durum veya basınç duygusu Bulanık görme veya çift görme Göz yaşarması Işığa hassasiyet Göz kapaklarında çekilme
Çift görme hariç hepsi var 🕵️
Tiroid(Graves) Hastasıyım ve gözlere etkileri ;Gözler çevresinde dışarı çıkıntılı durum veya basınç duygusu Bulanık görme veya çift görme Göz yaşarması Işığa hassasiyet Göz kapaklarında çekilme
Çift görme hariç hepsi var 🕵️
😱 Aynı problemler bende de var çift çekilme hariç ama Pc de fazla durmaktandır diyorum...
Gözlerim bulanıyor bazen yanıyor...
Hemen bir doktora gitsem iyi olacak...
Yakını göremiyorum.Bi bunu biliyorum adını unuttum gözlük alındığı gün kırdım burnu feci rahatsız ediyordu. 😄 Aradan kaç sene geçti hala adam gibi göremiyorum ya neyse. 😆
Yakını göremiyorum.Bi bunu biliyorum adını unuttum gözlük alındığı gün kırdım burnu feci rahatsız ediyordu. 😄 Aradan kaç sene geçti hala adam gibi göremiyorum ya neyse. 😆
Hipermetrop mu adını unuttuğun hastalığın adı ? :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap