elimdeki çar 76 glaiver..heuksal 73 e kadar uplı...sizce şimdi ben bunu bowa çevirsem çokmu zarar ederim...yada yeni bi bowçar için en uygun yapılandırma hangisi acaba.
glaiverdan bow olurmu, olursa hangi yapılandırma olur?
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Çok Uzun Zamanını ve Büyük Miktarda Paranı Alır..
ewet sanırım biraz pahalı olacak..peki değermi acaba..ona görede bilgi alayım.
sp kaybın olucak parayı geç 😜
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
sp kaybın olucak parayı geç :P
Bide o var unutmuşum.. 😁
o sorun deil. onu bişekilde hallederiz..sizce nasıl olur..fire-light-bow yada fire-force geçmeye degermi.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Orası Sana Kalmış
2 şık sunucak olursak birinden birisini seçmek zorundasın ya SP kaybediceksin yada para.
Para: Silk ile alınan skill resetleme alıcaksınız muhtemelen 600 silk gibi bir miktar tutar.
SP:1 hafta boyunca curst heart toplayacaksın pre plus vars onunlada 30K SP görevini yapıcaksın.
Bunların hiç biri beni tutmadı da dersen ; 73LV Heuksal'dan , Heuksal'ı 40LV düşürceksin gerisini curst heart ile..
Para: Silk ile alınan skill resetleme alıcaksınız muhtemelen 600 silk gibi bir miktar tutar.
SP:1 hafta boyunca curst heart toplayacaksın pre plus vars onunlada 30K SP görevini yapıcaksın.
Bunların hiç biri beni tutmadı da dersen ; 73LV Heuksal'dan , Heuksal'ı 40LV düşürceksin gerisini curst heart ile..
preplus mevcut...tamam o skill sıfırlama olayını çözdük..pekiyapılandırma nasılolmalı..fire-light yada fire-force hangisi?
fikir verebilecek olan yokmu?
pacheon 100 fire 100 light 300 Benimm düşüncem 👍 👍
Aga Bence Hiç Uğraşma En Ucuzu Güzel Takaslık Bi Char Bul 😉
Fire 100 Ligth 80 Cold 20 Pacheon 100 olarak yapılandırmanı Tavsiye ederim... 😉 😉
Fire 100 Ligth 80 Cold 20 Pacheon 100 olarak yapılandırmanı Tavsiye ederim... 😉 ;)
artı bir kardesim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap