Arkadaşlar 100 lvl ss nukerim. Çharımı glavie bow fire yapsam nasıl olur sizce ? Sağlam olur mu ?
Glavie Bow Fire Yapılandırma Nasıl Olur ?
· 6 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Bu mesaj ceass rumuzlu uyeden alinti yapildi
S/S nuker oyunun en iyi ch int pvp karakteri illa yeni bir spec yapıcağım dersen pure str glavie yapış derim.
Arkadaşlar 100 lvl ss nukerim. Çharımı glavie bow fire yapsam nasıl olur sizce ? Sağlam olur mu ?
S/S nuker oyunun en iyi ch int pvp karakteri illa yeni bir spec yapıcağım dersen pure str glavie yapış derim.
Çarı değiştirmekten ziyade genel anlamda glavie bow fire yapılanması iyi olmazmı ki ? Pvp de özellikle çok yararlı olur diye düşünüyorum.
Hiç bir str charı kesemezsin 😊 Ya tek atacan yada tek gidecen öyle diyeyim ben:)
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şeytan dürtüyor değiştir glavie yap çarı diyede 😄 Pişman olmaktan korkuyorum 😄 ss nukeride seviyorum açıkcası...
Hiç bir str charı kesemezsin 😊 Ya tek atacan yada tek gidecen öyle diyeyim ben:)
Şeytan dürtüyor değiştir glavie yap çarı diyede 😄 Pişman olmaktan korkuyorum 😄 ss nukeride seviyorum açıkcası...
Slim Shady
⭐ 14y
Oyunda item olarak en son yere geldiğinde her türlü str çar alıyor.(kendimden örnek vereyim.120 capta +2-3-4 civarı rare(moon) setim vardı +5 legend(sun) spear o zamanlar dengim olan str leri çok rahat kesiyordum. +12 legend spear +7 legend set yaptım karsımdakide aynı sete sahip olduğunda kesemez oldum.Baktım olmayacak çarı blade çevirdim tabi 120 cap için böyle bu ) 100 capta benım görüşürüm glavie fire force yapabilirsin (tabi oyunda pill bugu yoksa) 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap