merhaba arkadaşlar
eskiden sitede genel af olurdu ban yiyen,ip ban yiyenlerin engeli kaldırıldı öyle birşey yapmak mümkünmü şuanda ??
genel af
· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
bu ipban dediğiniz ne ola ki? bana kalırsa biraz geyik. wan ip değişkendir. her yeni oturum yeni bir ip adresi demektir. cookie diyosanız onu silmeyi akıl edemeyen var mı 😊
bu ipban dediğiniz ne ola ki? bana kalırsa biraz geyik. wan ip değişkendir. her yeni oturum yeni bir ip adresi demektir. cookie diyosanız onu silmeyi akıl edemeyen var mı :)
+1 almış başını gidiyor ip ban 😆
kaos olur bence forumda 😄
bu ipban dediğiniz ne ola ki? bana kalırsa biraz geyik. wan ip değişkendir. her yeni oturum yeni bir ip adresi demektir. cookie diyosanız onu silmeyi akıl edemeyen var mı :)
Evindeki bilgisayardan giremez internet cafeden baska profılle girer demek bu 😘
kaos olur bence forumda :D
sebeb? eskiden extraloob yapardı kaos'mu olurdu ,haksız yere üyelikler banlandı ozamanda şimdi yeni yönetim gamebayi herşeyi sıfırlayıp başlamak lazım ..
Evindeki bilgisayardan giremez internet cafeden baska profılle girer demek bu 😘
ya sen benimle dalga geçıyosun yada bu forum dan hiçbişey anlamıyosun. daral:
Ps: Modem res.
Böyle bir şeyi yapmak pek de olası değil. Denildiği gibi, haksız yere hesabı kapatıldığını düşünen varsa iletişime geçebilir. Kontrol edebiliriz.
kardeşim ip modem resetde değişir ne alaka ipe ban hikaye
H
HeYeCaN_YoK
⭐ 15y
kaos olur bence forumda :D
sebeb? eskiden extraloob yapardı kaos'mu olurdu ,haksız yere üyelikler banlandı ozamanda şimdi yeni yönetim gamebayi herşeyi sıfırlayıp başlamak lazım ..
Bu site bu kadar üyenin çoğunu aynen bu şekilde yaptı.Yönetimin slogan belliydi.Yeni üyeliğinle bekleriz!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap