Genel Af Hakkında !!!
sitemizde banlanan ceza alan her ip ve nicke genel af kapsamında özgürlük tanıyalım bir hak daha verelim diyorum lakin bu konuda sitemizin üyelerinin önerisine ihtiyacım var yarın akşam 19:00a kadar yorumlanızı yazın lütfen.
Saygılarımla,
extraloob
Genel Af Hakkında [HERKESE AF ÇIKTI]
· 126 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor
126 Yanıt
Çıksın hacım bence gerçi bende bişe yok allaha şükür vukaatımız yok Very Happy ama olsun çıksın bence Wink
bencede cıksın son bır sans olur ve zaten akıllanmslardır
Bence cıkmasın eger Mod/Admin arkadaslar banlamıs iseler herhalde abnı hakkketmislerdir
M
Mephistopheles
⭐ 19y
IP Ban yiyenler hak etmis olanlardır 1-2 tane akıllanmış olanda olsa genede yarısından fazlası yaptıkları şeye devam edecekeklerdir..
biz kolay kolay adam banlamıyoruz ya keyloger lı program salmıştır yada salam küfürler etmiştir onun için bence gerek yok
bence banlılara değilde bugüne kadar verilmis ve halen aktif kişilerdeki uyarılar iptal edilsin Twisted Evil
N
NephilimAngel
⭐ 19y
valla benim vukatım olmadı ama lib gibi kişiler için af cıksın isterim şahsen
ya bunun ıçınde uyarılarda kalkacak mı
K
KartezyeNX
⭐ 19y
bence Çıkmasın..
Çünkü Bannlanan Kişiler Ya Keylogger Lı Dosyadan Ya Da Küfürden vs bannlanmışlardır..
Açılınca gene vercekler o dosyaları gene bann
Çünkü Bannlanan Kişiler Ya Keylogger Lı Dosyadan Ya Da Küfürden vs bannlanmışlardır..
Açılınca gene vercekler o dosyaları gene bann
bencede öyle ama yazık adamlar belki akıllanmışlardır ...
Hayatta herkes ikinci bir şansı hakeder
Bence onlara bir ikinci şans vermeliyiz Wink
Hayatta herkes ikinci bir şansı hakeder
kesınlıkle katılıorum Very Happy detective
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
ya yok hacım ne affı...bunların arasında bot dosyası diye keylogger verende var...
ama hacım belki akılları başlarına gelmiştir bir hak daha versek nasıl olur bence güsel olur ... Wink
R
Rahatsizim
⭐ 19y
affetmek büyüklüktür. Cool
eğer akıllanmamıslarsa tekrar ban yerler olur biter.
ikinci bir şans vermemizin bir zararı olmaz yani, verilsin hacım.
eğer akıllanmamıslarsa tekrar ban yerler olur biter.
ikinci bir şans vermemizin bir zararı olmaz yani, verilsin hacım.
ya yok hacım ne affı...bunların arasında bot dosyası diye keylogger verende var...
walla bole dusununce affetmeyın dıesım geldı ben guwenıp burdan bot yukluorum pc me Evil or Very Mad
yorumlar güzel bence genel af gelmeli, dur bakalım yarına 19a kadar durum nedir görelim Exclamation
R
Rahatsizim
⭐ 19y
walla bole dusununce affetmeyın dıesım geldı ben guwenıp burdan bot yukluorum pc me Evil or Very Mad
ama size defalarca diyoruz mod onayı gelmeden üyelerin verdiği bir şeyi indirmeyin diye.
yane hani hiç bilmiyosanız girin virüstotal.com a ordan dosyayı tarattırın 10 dk da ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap