Icerige atla
Extraloob

Genel Af Hakkında [HERKESE AF ÇIKTI]

· 126 Yanıt · 22K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Genel Af Hakkında !!!

sitemizde banlanan ceza alan her ip ve nicke genel af kapsamında özgürlük tanıyalım bir hak daha verelim diyorum lakin bu konuda sitemizin üyelerinin önerisine ihtiyacım var yarın akşam 19:00a kadar yorumlanızı yazın lütfen.

Saygılarımla,
extraloob
126 Yanıt
M
Morwena ⭐ 19y
Çıksın hacım bence gerçi bende bişe yok allaha şükür vukaatımız yok Very Happy ama olsun çıksın bence Wink
R
RyuKenJin ⭐ 19y
bencede cıksın son bır sans olur ve zaten akıllanmslardır
R
raporlu45 ⭐ 19y
Bence cıkmasın eger Mod/Admin arkadaslar banlamıs iseler herhalde abnı hakkketmislerdir
M
IP Ban yiyenler hak etmis olanlardır 1-2 tane akıllanmış olanda olsa genede yarısından fazlası yaptıkları şeye devam edecekeklerdir..
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
biz kolay kolay adam banlamıyoruz ya keyloger lı program salmıştır yada salam küfürler etmiştir onun için bence gerek yok
Tweety
Tweety ⭐ 19y
bence banlılara değilde bugüne kadar verilmis ve halen aktif kişilerdeki uyarılar iptal edilsin Twisted Evil
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
N
valla benim vukatım olmadı ama lib gibi kişiler için af cıksın isterim şahsen
M
murathep ⭐ 19y
ya bunun ıçınde uyarılarda kalkacak mı
K
KartezyeNX ⭐ 19y
bence Çıkmasın..
Çünkü Bannlanan Kişiler Ya Keylogger Lı Dosyadan Ya Da Küfürden vs bannlanmışlardır..
Açılınca gene vercekler o dosyaları gene bann
M
Morwena ⭐ 19y
bencede öyle ama yazık adamlar belki akıllanmışlardır ...
D
Deepblue ⭐ 19y
Hayatta herkes ikinci bir şansı hakeder

Bence onlara bir ikinci şans vermeliyiz Wink
R
RyuKenJin ⭐ 19y

Hayatta herkes ikinci bir şansı hakeder

Bence onlara bir ikinci şans vermeliyiz Wink

kesınlıkle katılıorum Very Happy detective
_
_TaZMaNiA_ ⭐ 19y
ya yok hacım ne affı...bunların arasında bot dosyası diye keylogger verende var...
M
Morwena ⭐ 19y
ama hacım belki akılları başlarına gelmiştir bir hak daha versek nasıl olur bence güsel olur ... Wink
R
Rahatsizim ⭐ 19y
affetmek büyüklüktür. Cool

eğer akıllanmamıslarsa tekrar ban yerler olur biter.

ikinci bir şans vermemizin bir zararı olmaz yani, verilsin hacım.
R
RyuKenJin ⭐ 19y

ya yok hacım ne affı...bunların arasında bot dosyası diye keylogger verende var...

walla bole dusununce affetmeyın dıesım geldı ben guwenıp burdan bot yukluorum pc me Evil or Very Mad
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yorumlar güzel bence genel af gelmeli, dur bakalım yarına 19a kadar durum nedir görelim Exclamation
R
Rahatsizim ⭐ 19y

walla bole dusununce affetmeyın dıesım geldı ben guwenıp burdan bot yukluorum pc me Evil or Very Mad

ama size defalarca diyoruz mod onayı gelmeden üyelerin verdiği bir şeyi indirmeyin diye.
M
Morwena ⭐ 19y
yane hani hiç bilmiyosanız girin virüstotal.com a ordan dosyayı tarattırın 10 dk da ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: