Icerige atla
Extraloob

\\\ Genel AF Çıktı \\\

· 35 Yanıt · 4.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
:idea: :idea: \\\ Genel AF Çıktı \\\ :idea: :idea:

Summer Party Second Volume 1.4 adı altında 19 Ağustos 2008 tarihinde http://www.extraloob.com ailesinde Genel AF çıktı bu bağlamda hesabı banlanan, üyeliği durdurulan, ip yasaklanan herkes sitemize tekrardan geri dönebilecek.

Konuyla ilgili bilgi verilmiş olup sitemizde af ile geri gelen arkadaşlarımızın bir daha banlanmaya sebep olacak hal ve tavırlardan kaçınmalarını dileriz.

Ps1 : yasaklara komple karşı bir siteyiz sizleride yasaklamak bize hoş gelmiyor, umarım bizleri zor duruma sokmazsınız.

Ps2 : Revolution has been started 😎

Saygılarımla,
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
35 Yanıt
C
Creepy ⭐ 19y
Hadi gözümüz Aydın 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hayırlısı olsun bakalım.
W
Bende kızgın olduğum birgün sc. adlı adminle munakaşaya girmiştim ''Sayo'' adlı üyeliğim banlanmıştı ama aklım başıma geldi 😄 Zaten defalarca ozur diledim...
Ne diyelim ben artık o hesabı kullanmam ama hesabı banlanan arkaşlara geçmiş olsun inş. bir daha kendilerinin banlanmasına neden olacak bir davranışta bulunmazlar...
L
Leader ⭐ 19y
Banada Af Cıktımı Okan Abi...
Herkes Bana Sanki Lamer Gibi Bakıyorda

D.Mod Basvurusu Gonderdim 4 defa Hicbirinde Sonuc Yok Neden Olmuyor ki ya
M
madturk ⭐ 18y
evet çıkmıs bu bnm banlı nickti
B
BangBros ⭐ 18y
Summer Party 😎
L
Hayırlısı olsun bakalım.
T
Torquel ⭐ 19y

Senin kendini nasıl gördüğün önemlidir,başkalarını boşver.
Ayrıca niçin bir and 4 tane basvuru gönderdiğini anlamadım,hatırladığım kadarıyla her hafta bir taneydi.Bu loto değilki oynadıkça şansın artsın.
O
Old School ⭐ 19y
Hayırlı olsun yapılan hataları tekrarlamayın bu sefer^^
P
PsPasha ⭐ 19y
hadi hayırlısı...
K
teşekkür ediyorum.
S
Hoşgeldiniz. Tekrar Gitmemeniz Dileğiyle 🙄
M
Midbroke ⭐ 18y
Hayırlısı .
A
Hayırlı olsun.
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Okan abim bu yaptığınız afdan dolayı sizlere bolca teşekkürler, abim siz tam bir ekipsiniz alah yolunuza engel çıkarmasın... 😢 😢 😎
Artık uslu durup bir user olarak yardımlarıma devam etmemde bie sakınca yok sanırım... 🤤 🤤 🤤 🍿 😈 😈
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
I
Geri döndümm Yupiii
Y
yelloha ⭐ 19y
Extraloob alin ma ama 2 cift sözüm var.Adam foruma trojenleri koysun okadar emek hirsizligi yapsin sonra ban acilsin.Benim acindan banlananlarin acilma nedeni
1.Yaz tatili oldugunda forumda adam kalmamasi
2.User az online oldugu icin.Reklamlara az talep gelmesi.
3.Extraloob üzerinden satilan bot vb atirilmasi
4.Bence Kendini düşündügün icin actin banlari.(ister üstüne alin ister alinma benim görüşüm boyle).

Okadar emek hirsizligi yapsinlar charlar elden gitsin pc coksun.Bazi banlananlarin yüzünden.Sonrada ban acin.Kimse alinmasin ozaman bende trojan koyayim foruma her bolume daha sonra 2 ay sonra acilsin.

Bann'a karşiyiz diyorsunuz.Karşiysaniz neden banliyorsunuz.Bak adam yine trojani kor yine char hackler,Yine pc format atilir.

Banlarin acilmasini kiniyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hayırlısı Olsun 😉
C
ChrsNYC ⭐ 18y

herşeyde msj sayısıyla değil ki...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: